Şenlikoğlu, Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şenlikoğlu, Okurlarıyla Buluştu

Şenlikoğlu, Okurlarıyla Buluştu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen konferansa katılan yazar Emine Şenlikoğlu, 'İnsana Yüklenen Misyonu' anlattı.

27.05.2015 13:19

KA-DER'in davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen yazar Emine Şenlikoğlu dün Siverek'te konferans verdi. İnsana yüklenen misyonu anlatan Şenlikoğlu, konferansın sonunda okurlarıyla buluştu.

Kur'an Âşıkları Derneği (KA-DER) Genel Merkezi bir kültürel hizmete daha imza attı. Kur'an Aşıkları Derneğinin davetlisi olarak bir dizi konferans için Şanlıurfa'ya gelen Emine Şenlikoğlu ilk konferansını Mozaik AVM'deki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonunda vermişti.

Kur'an Âşıkları Derneği ilçede yaşayan vatandaşlara da bu tür hizmetlerin götürülmesinin şart olduğunu düşünerek Şenlikoğlu'nu organizeli bir şekilde ilde ve ilçelerde bulunan okullardaki öğrencilerle yüz yüze buluşturdu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle önceki gün Hilvan Kız Anadolu Kız imam Hatip Lisesinde sohbetler gerçekleştiren Şenlikoğlu dün de Siverekli bayanlarla buluştu. Konferansın konusu 'İnsanoğluna yüklenen misyon' oldu.

'EN KARLI YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR'

Şenlikoğlu konferansında şunları kaydetti: "Yaratıklar içinde konuşan tek varlık insanoğludur. Böylece insanoğluna büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Bunlardan bir tanesi de insanların hidayete ermesi için gece gündüz demeden koşturmaktır. Çünkü Rabbimiz buyuruyor ki, 'Bir insanı manen diriltmek, bütün insanlığı diriltmiş gibidir.' En değerli insan, insanların hidayeti için koşturandır. Bu işin bilincinde olan KA-DER 'En kârlı yatırım insana yapılan yatırımdır' sloganını kendisine düstur edinmiştir. Haydi bu hususta seferberlik ilan edelim de ilahi rızaya kavuşalım." Öğrencilerin ve bayanların sevgi seliyle karşılanan Emine Şenlikoğlu konferansın sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve kitaplarını imzaladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şenlikoğlu, Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement