Şenol Güneş'ten Demba Ba'ya: İşte Sana Şans, Kendini Kanıtla - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'ten Demba Ba'ya: İşte Sana Şans, Kendini Kanıtla

Şenol Güneş, Astra Giurgiu ve Ümraniyespor ile oynanacak hazırlık maçlarında deneyeceği Demba Ba'ya, "İşte sana şans. İlk 11'i istiyorsan kendini kanıtlamalısın." dedi.

24.03.2017 16:06

Beşiktaş'a tekrar geri dönen Demba Ba, Astra Giurgiu ve Ümraniye ile oynanacak özel maçlarda test edilecek. Şenol Güneş, Ba ile yaptığı görüşmede, "İşte sana şans. İlk 11'i istiyorsan kendini kanıtlamalısın" dedi.

"KENDİNİ KANITLA"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Demba Ba ile özel bir görüşme yaptı. Tecrübeli hoca Astra Giurgiu ve Ümraniye ile oynanacak özel maçlarda Caner Erkin ve Ersan Gülüm'le birlikte oynatmayı planladığı Senegalli futbolcuya, "Sakatlığının geçtiğini biliyorum. İdmanlarda da çok isteklisin. Ancak maç eksikliğin var. Bu nedenle seni iki özel maçta görmem gerekir. Eğer buradaki performansın beni mutlu ederse seni ilk 11'de oynatabilirim. Bana kendini kanıtlamalısın" ifadesini kullandı.

CAMİAYA ALIŞIKSIN

Şenol Güneş, Senegalli yıldıza ayrıca, "Bu camiaya alışık birisin. Bu takımda daha önce oynadığın arkadaşların da var. Bu nedenle bir sıkıntı yaşamayacağını biliyorum. En kritik haftalara giriyoruz. Seni iyi bulursam kalan maçlarda gereken şansı tanırım" diye konuştu.

Şenol Güneş\'ten Demba Ba\'ya: İşte Sana Şans, Kendini Kanıtla

Son Dakika Spor Şenol Güneş'ten Demba Ba'ya: İşte Sana Şans, Kendini Kanıtla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement