Seracılarda Başkanı Yeni Yönetim Belirleyecek - Son Dakika
Yerel

Seracılarda Başkanı Yeni Yönetim Belirleyecek

Seracılarda Başkanı Yeni Yönetim Belirleyecek

Kütahya’nın Simav ilçesinde seracıların ortağı bulunduğu 97 üyeli 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 5.Olağan Kongresini Eynal Kaplıcalarındaki Merkezinde gerçekleştirdi.

17.06.2014 17:33

Kütahya'nın Simav ilçesinde seracıların ortağı bulunduğu 97 üyeli 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 5.Olağan Kongresini Eynal Kaplıcalarındaki Merkezinde gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılım sonucu gerçekleşen Kongrenin divan başkanlığını kooperatifin ilk kurucularından İsmail Karaağaç yaptı.

Kongrede yeni yönetimi belirlemek için 84 üye oy kullandı. Divan Başkanı İsmail Karaağaç, kongrede yeni yönetime tekrar aday olan kooperatifin iki dönemdir başkanlığını yapan Osman Keldi'ye 54, diğer adaylardan Ali Key'e 43, Bekir Kurt'a 36, Erdal Kahraman'a 32, Yusuf Ziya Gündem'e de 17 oy çıktığını bir oyun da geçersiz sayıldığını bildirdi.

5. Olağan Kongre kapsamında Simav 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 4 kişiden oluşan yeni yönetimi Osman Keldi, Ali Key, Bekir Kurt ve Erdal Kahraman'dan oluştu.

Denetleme Kuruluna Mehmet Bulut, Mehmet Keleş, Mehmet Öktem seçildi.

BAŞKANI YÖNETİM SEÇECEK

Kongre sonunda Osman Keldi, Ali Key, Bekir Kurt ve Erdal Kahraman'dan oluşan yeni yönetim kurulu birkaç gün içerisinde gerçekleştirecekleri ilk yönetim kurulu toplantısı ile kendi içlerinde Kooperatifin yeni başkanını belirleyecek. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seracılarda Başkanı Yeni Yönetim Belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement