Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor

Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor

Konuk olduğu bir radyo programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, "Hayatta her şeyi yaşadım. Çocuk istiyorum ama Chloe genç olduğu için kabul etmiyor." dedi.

29.05.2015 13:59  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Ortaç, konuk olduğunu Pal FM'de yayınlanan 'Emel Yalçın Drive Time' programında samimi açıklamalar yaptı. İşte o ilginç açıklamalardan satırbaşları...

"ÇOK PARAM VAR SEVE SEVE VERİRİM"

"Dünya Starlarına bakıyorum Rihanna'nın klibi çıkmış 25 milyon tık almış bizimkiler 200 milyon zorla star çıkarmaya çalışıyorlar bu işi de müzik prodüktörleri yapıyor. Benim 350 bin organik takipçim var ama çok param var buradan sesleniyorum seve seve veririm milyon takipçi ve tık satın alabilirim."

"CHLOE GİTMEK İSTERSE TUTMAM"

"Chloe yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şuan zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki 'annene bile güvenme' Bir insan yerinde durmak istemezse gider tutamam"

"OYNARSAM KARIM BENİ KESER"

"Adım kumarbaza çıktı. At yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar! Çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim. Kanalımda masa başında oturuyordum. Ama artık bana yasak. Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs'da konsere gidiyorum, kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum."

"BOY FARKI SORUN OLUYOR"

"Aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana ' ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum..."

"BEN ÇOCUK İSTİYORUM"

"Genç kadınla evlenmenin tek zorluğu ben her şeyi yaşadım ama o daha 22 yaşında. Bana kalsa hemen çocuk istiyorum ama o daha çok genç, 'Yapacak çok şeyim var' diyor haklı. İçinde kalsın istemem gönlünün olmasını bekliyorum."

"İÇİME ATTIKLARIM HASTALIKLA PATLADI"

"Çok üstüme geliyorlar, dinleyici değişti memnun etmek zor, çok üstüme gelirlerse yeni şarkı yapmam. Hastalık beni çok değiştirdi. Doktorum 'Evin yansa arkana dönüp bakma' dedi. Öyle ki bana 'Öl, geber' yazıyorlar. Ne yapmışım ben onlara ama umurumda değil.

Zaten bu hastalıkta senelerce içime attım onun sonucunda çıktı ortaya. Bana tokat atana öbür yanağımı uzattım. Kimseyle dalaşmadım tamam hatalarım var ama özürlerim de var. İçime attım bir yerden patladı işte"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Nazli: Karın senin malını biraz daha üstüne geçirsin biraz daha ünlü olsun seni sepetliycek ondan çocuk istemiyo aptal mı ne bu adam anlamıyo 14 3 Yanıtla
  • KARA OĞLAN: çatalçı seni çatalçı ahmet kayanın ahını alan iflah olmaz 2 7 Yanıtla
  • okan kol: bayan seninle para ve şöhret için birlikte.....ben bayandan anlarım..gram seni sevmiyor..birazdaha tutunsun..sana paket var...gerçekler acıdır karabiber..bence fatura ödiyorsun...kdv hariç... 3 5 Yanıtla
  • Adam: Ee bize ne .. Bizmi ikna edelim ? 6 1 Yanıtla
  • Amin: Ahmet kaya yı ne ettiysen ondan 1000 beter ol 3 4 Yanıtla
  • okan kol: bayan seninle para ve şöhret için birlikte.....ben bayandan anlarım..gram seni sevmiyor..birazdaha tutunsun..sana paket var...gerçekler acıdır karabiber..bence fatura ödiyorsun...kdv hariç... 4 2 Yanıtla
  • Mrt: Bizim tanıdık bi abi var gönder yardımcı olur o 4 1 Yanıtla
  • Semih: E çocuk yapsa sen ölünce miraz iki kişiye kalacak ondan kabul etmiyor yoka bu kızın seninle işi olmazdı para işte 4 1 Yanıtla
  • Zaza: Mal mal mal. 3 2 Yanıtla
  • tutkuu..: onu kabul etmiyor bunu etmiyor onu cumhurbaşkanına şikayet et bak nasıl 3 taneye ikna ediyor 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement