Serdar Ortaç'ın Sağlık Durumu Nasıl ? - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç'ın Sağlık Durumu Nasıl ?

Serdar Ortaç\'ın Sağlık Durumu Nasıl ?

Acıbadem Maslak Hastanesi Nöroloji uzmanı Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, Serdar Ortaç'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

26.06.2014 14:23  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Ortaç'ın MS tanısı almasından sonra bir açıklama yapan Acıbadem Maslak Hastanesi Nöroloji uzmanı Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, Multipl Skleroz (MS) ile ilgili basında yer alan 'amansız bir kas hastalığı' olduğu şeklindeki haberlere dikkat çekti.

Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman'ın yaptığı açıklama

"MS, bağışıklık sisteminin merkezi sinir sistemini etkilemesi sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Hastalığın farklı türleri olmakla birlikte en sık görülen türü, atak ve düzelmelerle seyretmektedir. MS'in atak ve düzelmelerle seyreden formunda, atakların oluşturduğu nörolojik belirtiler kortizon tedavisi düzeltilebilir ve atakların gelmesi de çeşitli tedavi yöntemleriyle önlenebilir. Hastalığın tedavisine yönelik geliştirilmiş ve çok iyi yanıt alınan ilaç tedavileri bulunmaktadır. Hastamız Serdar Ortaç'ın da atak tedavisi sürmekte ve belirtileri büyük oranda düzelmektedir. Kısa zamanda tekrar normal yaşamına devam edecektir." söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'ın Sağlık Durumu Nasıl ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Onemli degil: Bu yil cikmis bir kitap var “ The Wahls Protocol“ diye orada Dr. Terry Wahls kendi MS hastaligini ilerlemis halinden nasil geriye cevirip normal hale Paleo diyeti ve funtional medicine ile dondugunu ve basklarinin da bu diyeti uygulayinca duzelmelerini anlatiyor. Cok tavsiye ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement