Sergen Yalçın Kazanmıyoruz Ama Kaybetmiyoruz Da - Son Dakika
Güncel

Sergen Yalçın Kazanmıyoruz Ama Kaybetmiyoruz Da

Sergen Yalçın Kazanmıyoruz Ama Kaybetmiyoruz Da

Sergen Yalçın Kazanmıyoruz ama kaybetmiyoruz da Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 6 haftada 5 beraberliğin enteresan bir durum olduğunu belirterek, Ama çok fazla abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

28.09.2015 19:31

Sergen Yalçın Kazanmıyoruz ama kaybetmiyoruz da

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 6 haftada 5 beraberliğin enteresan bir durum olduğunu belirterek, Ama çok fazla abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Henüz ligin başı. Pozitif tarafından bakmak istiyoruz. Kazanmıyoruz ama kaybetmiyoruz da dedi.

Deplasmanda Antalyaspor ile oynadığı maçtan 1 puanla ayrılan Medicana Sivasspor ara vermeden evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Çalışmalar daha sonra iki grup halinde devam etti. Antalyaspor maçında forma giyenler düz koşuya devam ederken diğer oyuncular ise açma-germe hareketleri yaptıktan sonra pas çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Barrales ve Ümit, hasta olduğu öğrenilen Batuhan ile sağlık kontrolleri için İstanbul'da bulunan Yekta ile Eneramo katılmadı.

KAZANMIYORUZ AMA KAYBEMİYORUZ DA

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, 6 haftada 5 puan almalarıyla ilgili yöneltilen soruya, Skorlara biraz şaşırıyoruz. Çünkü 6 haftada 5 beraberlik enteresan tabi. Çok görülen bir şey değil herhalde. Biz de biraz şaşırıyoruz ama futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor aslında. Çok kazanmamız gereken müsabakalar oynadık. Çok iyi oynadığımız çok daha üstün oynadığımız maçlar oldu. Antalyaspor maçı bunlardan bir tanesiydi bence. Bu hafta kazanmamız gerekiyordu ama bazen olmuyor tabi. İyi oynuyorsun, iyi mücadele ediyorsun, skor olarak bunun sonucunu alamıyorsun. Ama çok fazla abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Henüz ligin başı. Pozitif tarafından bakmak istiyoruz. Kazanmıyoruz ama kaybetmiyoruz da. Orası da önemli bizim için dedi.

FUTBOLUN GÜZELLİĞİ BURADA

İyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirten Yalçın, Şunu da söylemek lazım. Biz sahada oynadığımız oyuna da bakıyoruz. Oyuncularımızın performansına, takımın performansına. Özellikle son maç, Antalya maçında oyuncular ellerinden gelen her şeyi yaptılar saha içerisinde ama skoru sağlayamadık. Rize'de de kazanabilirdik, Konya'yı da yenebilirdik. Kazanabileceğimiz maçlardı. En azından bir ikisini kazanmamız gerekiyordu. Ama işte futbolun güzelliği burada. Futbol bu yüzden herkesin takip ettiği cazip bir oyun, bu tür sonuçlar var. İnşallah bu hafta kazanmak istiyoruz. Mersin ile oynayacağız. Özellikle taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Çünkü bir takımın başarılı olmasının en büyük nedenlerinden biri taraftarıyla bütünleşmesidir oyuncuların. İnşallah bu hafta bunu sağlayıp, arzuladığımız 3 puanı alırız ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sergen Yalçın Kazanmıyoruz Ama Kaybetmiyoruz Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement