Serhat Orhan Canlı Yayın'da Konuştu - Son Dakika
Yerel

Serhat Orhan Canlı Yayın'da Konuştu

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, yerel bir televizyonun canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17.01.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, yerel bir televizyonun canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orhan canlı yayında soruları cevapladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat konuya açıklık getirdi. Turgutlu Belediyesi'nin şuan 20 Milyon TL borcu olduğunu belirten Orhan, AK Parti İlçe Teşkilatıyla ilgili olarak da "Kimyamız uyuşmadı. Ben, Hüseyin Azman kardeşimi çok seviyorum. Ancak bazı konularda fikir ayrılıkları yaşadık. Son olarak da aday adaylığı döneminde bir aday adayına angaje oldu. Ben bir ilçe başkanının bir aday adayının arkasında olmasını etik bulmuyorum. Ancak biz partimiz ne derse onu yapmak zorundayız. Parti yönetimimiz ya da Tanrıverdi ağabeyim adayımız Serhat Orhan, İlçe Başkanı da Hüseyin Azman olarak seçime gidilecek derse buna ne ben ne de Hüseyin Azman itiraz etmez. Ben böyle düşünüyorum" dedi.

"EN SORUNSUZ İLÇE TURGUTLU OLACAK"

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler sonrası büyükşehir olacak Manisa Belediyesi'nde en sorunsuz ilçenin Turgutlu olacağı söyleyen Serhat Orhan, "Biz zaten 5 yıldır köylerimizin çöplerini topluyoruz. Yol yapımlarına yardımcı oluyoruz. Bunlar 1 Nisan itibariyle Büyükşehir'in görevleri arasında olacak. Ama biz zaten bunu yaptığımız için Manisa'nın ilçeleri arasında Büyükşehir'e geçildiğinde en sorunsuz ilçe Turgutlu olacak" dedi.

TURGUTLUSPOR YORUMU

Canlı yayında Orhan'a Turgutluspor da soruldu. Turgutluspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Çatıkkaş'ın mesaj ile sorduğu "Turgutluspor taraftarlar derneği başkanıyım. Adım Özkan Çatıkkaş. 10 yıldır belediye başkanlığı yapan sayın belediye başkanımız Serhat Orhan acaba Turgutluspor'u ne zaman bir üst lige çıkaracak? Her projesinde hayaldi gerçek oldu dedi ve yaptı ama Turgutluspor hep hayal olarak kaldı. Ne zaman şampiyon olacağız,ne zaman üst lige çıkacağız, acaba bizimde hayalimiz gerçek olacak mı sayın başkanım?" soruya Serhat Orhan, "Bizim 1. kriterimiz futbolcu yetiştirmek. Geçen sezon Ümit Yasin'i bedelsiz olarak Manisaspor'a verdik. Şuan ilk 11'de forma giyiyor. İsmail ve Sabit gibi şuan takımımızda forma giyen yeni oyuncularımız geliyor. İnşallah 2015-2016 sezonunda 12.500 kişilik arena tarzı stadyumumuz bittiğinde bir üst ligi zorlayan Turgutluspor olacak" ifadelerini kullandı.

"SEÇİM SÜRECİ FUTBOL MAÇI GİBİDİR"

Canlı yayınında sunucu tarafından sorulan AK Parti Adaylarının açıklanmasında geç mi kalındı sorusuna Serhat Orhan: "CHP Adayı Dr. Cengiz Ulman eski başhekimizdir. Kendisi çok sevdiğim birisidir. MHP Adayı Turgay Şirin geçtiğimiz dönemde de yarıştığım ve Atatürk Lisesi'nde birlikte okuduğum bir arkadaşımdır. Kendisi çok beyefendi birisidir. Erken ortaya çıkmaları gayet normal. Onların anlatacakları çok şey var. Ama kimse yanlış anlamasın biz 10 senedir meydanlardayız, 10 yıldır halkımızla beraberiz. Onlara bir tavsiyem var kondisyonlarını iyi ayarlasınlar. Seçim süreci futbol maçı gibidir 90 artı 1'i var 2'si var 3'ü var. Ona göre ayarlasınlar kendilerini." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serhat Orhan Canlı Yayın'da Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement