Serik'te 5 Aralık'a Özel Golf Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Serik'te 5 Aralık'a Özel Golf Turnuvası

Serik\'te 5 Aralık\'a Özel Golf Turnuvası

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara özel golf turnuvası düzenlendi.

03.12.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla kadınlara özel golf turnuvası düzenlendi. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran da turnuvada golf oynadı.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 82'nci yıldönümü dolayısıyla Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Titanic Golf Kulüp'te golf turnuvası düzenlendi. İşadamı Mehmet Dora'nın eşi Gülay Dora ile Sirene Otelleri Koordinatörü Bekir Akkaş'ın eşi Yurdanur Akkaş tarafından kadınlara özel olarak organize edilen turnuvaya, Bodrum, İstanbul, Antalya ve Ankara'dan gelen amatör kadın golfçüler katıldı. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran da turnuvada golf oynadı. Yarın sona erecek turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalya verilecek.

TÜSİAD Başkanı Cansel Başaran, şöyle dedi:

"İki arkadaşım beni aradı, kadınların katılacağı ve Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesi haftası dolayısıyla turnuvaya davet etti. Seve seve kabul ettim. Arkadaşlara göre golfte daha yeniyim. Antalya'da hava da çok güzel ama daha anlamlısı 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesi adına düzenlenen bu turnuva bundan sonra geleneksel hale gelecektir. Ayrıca 5 Aralık'ta daha değişik etkinliklerle kutlanacak."

Gülay Dora, kendisinin yanı sıra TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran ve Yurdanur Akkaş'ın, "Önce kadınlar ligi olsun. Sonra 'Anlamlı bir turnuva yapalım" dediklerini kayderek, "5 Aralık'ta kutlanan Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesiyle ilgili bir turnuva düzenledik. Çok güzel bir turnuva oluyor. Türkiye'den 43 kadın golfçümüz katılıyor. Turnuvamızın ilk yılı, umarız geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

Yurdanur Akkaş da "Üç arkadaşın oluşturduğu ve ortaya koyduğu çok başarılı bir turnuva oluyor. Güzel bir organizasyon, başkanımız Cansen hanım da turnuvamıza katılarak büyük destek veriyor" dedi.

- Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serik'te 5 Aralık'a Özel Golf Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement