Setbir, Ulusal Kalite Hareketi İçinde Yerini Aldı - Son Dakika
Ekonomi

Setbir, Ulusal Kalite Hareketi İçinde Yerini Aldı

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) üyesi olarak "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.

30.06.2015 12:21

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) üyesi olarak "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.

SETBİR'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de faaliyet gösteren özel ve kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerine küresel standartlara sahip olmaları ve rekabet güçlerini artırmaları yönünde katkılar sunan KalDer bünyesine katılan SETBİR, bu iş birliği kapsamında ilk taahhüdüne imza attı.

Bu çerçevede SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Ilgaz ve KalDer Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Altan arasında "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi" imzalandı.

"Ulusal Kalite Hareketi" içinde yer alan SETBİR, İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayarak mükemmelliğin temel kavramlarını kurum içerisinde benimseme ve hayata geçirme konusundaki kararlılığını ve EFQM Mükemmellik Modeli'ni esas alarak öz değerlendirmeyi sürekli bir gelişim aracı olarak kullanma yönündeki inisiyatifini ortaya koydu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Setbir, Ulusal Kalite Hareketi İçinde Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement