Sevgililer Günü'nde Nikah Dairelerinde Yoğunluk Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nde Nikah Dairelerinde Yoğunluk Yaşandı

Sevgililer Günü\'nde Nikah Dairelerinde Yoğunluk Yaşandı

Haber Özkan ARSLAN - Kamera Zeki GÜNAL İstanbul DHA 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek için birçok çiftin daha önceden sıra alması nedeniyle nikah salonlarında yoğunluk yaşandı.

14.02.2016 14:21

Haber Özkan ARSLAN - Kamera Zeki GÜNAL İstanbul DHA

14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek için birçok çiftin daha önceden sıra alması nedeniyle nikah salonlarında yoğunluk yaşandı. Kış aylarında hafta sonları ortalama 4-5 nikah olan Şişli Evlendirme Dairesi'nde bugün 15 nikah kıyıldı. Birbirlerine bu özel günde 'evetö diyebilmek için çitlerin sıraya girmesi nedeniyle nikah dairelerinde yoğunluk yaşandı. Geçtiğimiz hafta Pazar günü 5 nikah kıyılan Şişli Evlendirme Dairesi'nde bugün 15 nikah kıyıldı. Nikah Memuru Abdullah İstanbullu, normalde şubat ayında nikah yoğunluğu yaşamadıklarını ancak Sevgililer Günü'nde her yıl bir yoğunluk olduğunu söyledi.

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYEMİZ EVLİLİK CÜZDANI

Bugün evlenebilmek için aylar öncesinden sıra aldıklarını söyleyen Zeki-Ecem Ceylan çifti, çok mutlu olduklarını ve birbirlerine sevgililer günü hediyelerinin evlilik cüzdanı olduğunu söylediler.

GÜLBEN ERGEN OLDUM

Erdem- Gülben Ergen çifti ise nikahlarının 14 Şubat'ta denk gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler. Damat Erdem Ergen, 'Şubat ayında evlenmeyi planlıyorduk. Bugüne gelmesi bizim için daha hoş olduö Gelin Gülben Ergen ise, 'Ayrıca akşam kutlama yapacağız. Benim için başka bir yanı da Gülben Yakarıca idim şimdi Gülben Ergen oldum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nde Nikah Dairelerinde Yoğunluk Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement