Şevval Sam, Söke'yi Salladı - Son Dakika
Yerel

Şevval Sam, Söke'yi Salladı

Şevval Sam, Söke\'yi Salladı

11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri’nin final gecesinde Söke ünlü sanatçı Şevval Sam’ı ağırladı.

08.09.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri'nin final gecesinde Söke ünlü sanatçı Şevval Sam'ı ağırladı. Köprübaşı otopark alanında gerçekleşen konserde binlerce kişi, Şevval Sam'ın seslendirdiği şarkıları hep bir ağızdan söyledi.

Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve eşi Derya Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın da izlediği konserde Şevval Sam adeta Sökelileri coşturdu. İki saat süren konserde Şevval Sam şarkıları kadar seyircilerle girdiği hoş sohbeti ile de büyüledi.

Sevtuğ Kasapbaşoğlu'nun sunduğu konserin sonunda Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Şevval Sam'a Sökeliler adına teşekkür etti. 30 Ağustos'tan başlayıp bir hafta boyunca 11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri'nin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Süleyman Toyran; "Final gecesine bir sanatçı yakışırdı. Şevval Sam ne kadar isabetli bir karar olduğunu gösterdi" dedi. Başkan Toyran, festivale ve etkinliklere katılan ve destek veren tüm Söke halkına da teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şevval Sam, Söke'yi Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement