Seyhan Belediyesi'nde Erken Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Seyhan Belediyesi'nde Erken Bayramlaşma

Seyhan Belediyesi\'nde Erken Bayramlaşma

Seyhan Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

18.09.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende tarihinde ilk defa taşeron işçiye ikramiye veren Başkan Karalar'a personel tarafından teşekkür edildi.

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması nedeni ile Seyhan Belediyesi'ndeki bayramlaşma töreni haftanın son iş gününde yapıldı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine çalışan personel yoğun ilgi gösterdi. Burada belediye personeline hitaben bir konuşma yapan Başkan Zeydan Karalar, tüm çalışanların bayramını kutladı. Başkan Karalar, "Bizin dinimiz yardımı, dayanışmayı emrediyor. Kurban Bayramı'nı kutladığımız bu günde hem dayanışmayı hem kardeşliği hatırlayacağız. Bayramlar barışma vesilesidir. Birbirimizi sevelim insanın insanı sevmesi kadar güzel bir şey yok. Sevgi kadar, barış kadar, paylaşmak kadar iyi bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"SEYHAN İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ"

Türkiye'de yıllardır inşaları ayrıştırmaya çalışıldığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Yıllardır bu ülkeyi Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Ama ne mutlu ki bunu başaramadılar. Yıllarca kardeş gibi yaşadık ve bundan sonrada yaşamaya devam edeceğiz. Bizler hep birlikte çalışıp çok büyük işler yapacağız. Seyhan'ın buna ihtiyacı var. Seyhan için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Karalar, temizlik işleri personelinin verilen ikramiye nedeni ile hazırlattığı pastayı yine temizlik işçileri ile birlikte kesti. Daha sonra söz alan Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler Derneği Başkanı Halit Önük'te işçi dostu olan ve taşeron işçilerin sorunlarına eğilerek özellikle bayramda ikramiye veren Başkan Karalar'a teşekkür ederek plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyhan Belediyesi'nde Erken Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement