Seyitgazi'de Film Başlıyor' Projesi - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de Film Başlıyor' Projesi

Seyitgazi\'de Film Başlıyor\' Projesi

Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı proje kapsamında, velilere yönelik sinema günleri başlatıldı.

26.03.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı proje kapsamında, velilere yönelik sinema günleri başlatıldı.

'Seyitgazi'de Sinema Başlıyor' projesi kapsamında Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu'ndaki ilk gösterime veliler büyük bir ilgi gösterdi. İzleyicilere patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi. Proje Danışmanı Hatice Seda Biçer; projeyi tüm Seyitgazi ilçesindeki okulları kapsayacak şekilde planladıklarını belirtti.

Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı ise; "Seyitgazi'de film başlıyor dedik ve başlatık. Vatandaşlarımızın ilgisi gerçekten iyi. Amacımız öğretmen veli kaynaşmasını sağlayarak daha iyi bir iletişim kurulmasını sağlamak. Sinama günlerimizde vatandaşlarımızla beraber izlemeye gayret göstererek sorunlarını yakından takip etme fırsatı bulacağız" dedi.

Cennetin Çocukları filmi ile başlayan etkinliğini ilk gösterimine, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Seyitgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Banlı, öğretmen ve veliler katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de Film Başlıyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement