Seyitgazi Kaymakamlığı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Ev - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi Kaymakamlığı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Ev

Seyitgazi Kaymakamlığı\'ndan İhtiyaç Sahiplerine Ev

Eskişehir Seyitgazi İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşların ev sorunu çözülüyor.

30.09.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Seyitgazi İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşların ev sorunu çözülüyor.

Seyitgazi ilçesine bağlı birçok mahallede vatandaşların ev sorununu çözmeye çalıştıklarını kaydeden İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı; "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Vakfı tarafından hazırlattırılan tip projeler ile ihtiyaç sahibi ailelere ev yapım yardımı devam etmekteyiz. Vakfımız tarafından barınma yardımı yapılacak aileler, 3294 sayılı kanun kapsamında değerlendirilerek vakıf çalışanı arkadaşlar tarafından tespit edilmekte ve onların oturabileceği şekilde çeşitli büyüklükte betonarme evler hazırlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz. Bu kapsamda 7 adet ev vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Yazıdere, Numanoluk, Ada ve Kümbet mahallesinde 3 tane evimizin yapımı başlamış olup inşatlar sona ermek üzeredir. Ayrıca Yukarısöğüt ve Sarıcailyas mahallesinde de ev yapımına başlanacak olup bu tip projelerimizin sayesinde vatandaşlarımızın büyük sorunlarını çözmüş olcağız" dedi - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi Kaymakamlığı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement