Sibel Can, Albümündeki İki Şarkıyı Müslüm Gürses'e İthaf Etti - Son Dakika
Magazin

Sibel Can, Albümündeki İki Şarkıyı Müslüm Gürses'e İthaf Etti

Önceki akşam Çırağan Sarayı'nda sahne alan Sibel Can, yeni albümündeki iki parçayı Müslüm Gürses'e ithaf ettiğini söyledi.

03.04.2016 17:33  Güncelleme: 17:47

Bir firmanın görkemli gecesinde özel bir konser veren Can, 2,5 saat boyunca sahnede kalarak konukları coşturdu. Türk Sanat Müziği'nden arabeske kadar her çeşit şarkılar seslendiren Can, 29 Nisan'da hem müzik marketlerde hem de itunes'ta yer alacak olan 'Arabesque' albümü ile ilgili çok özel bir sırrını da ilk kez bu konserde paylaştı.

''ONA VERDİĞİM SÖZÜ TUTUYORUM''

Yeni albümünde bulunan 'Solmadan Gel Aşkımın Gülü' ve 'Hasret Rüzgarları' adlı iki şarkıyı usta sanatçı Müslüm Gürses'e ithaf ettiğini anlatan sanatçı ''Müslüm Gürses, çok saygı duyduğum ve sanatına hayran olduğum bir müzisyendi, babamın da yakın arkadaşıydı. Çok şükür ki, ben de kendisiyle güzel bir dostluk kurmayı başaracak kadar şanslıydım. Vefat etmeden çok kısa bir süre önce Antalya Sueno'da beni dinlemeye gelmişti ve bana 'Bu şarkıları beraber söyleyelim' demişti. O zaman çok gurur duymuştum ama gerçekleştiremedik. Şimdi albümüme koyarak ona verdiğim sözü tutuyorum.'' açıklamasında bulundu.

Sibel Can, Albümündeki İki Şarkıyı Müslüm Gürses\'e İthaf Etti

Son Dakika Magazin Sibel Can, Albümündeki İki Şarkıyı Müslüm Gürses'e İthaf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AYŞE: Allah rahmet eylesin severdim şarkılarını ama ülkece şarkı dinleyecek halimiz mi kaldı ki....bu şarkıcılarda hiç etkilenmiyor gibiler yahu Sibel paraya mı ihtiyacın var ki......şehitlere saygı başka işiniz yokmu sizlerin oğlunuz falan teröre kurban gistse aynı olurmuydunuz acep 1 1 Yanıtla
  • ÖZCAN: Ruhun şad mekanın cennet olsun Müslüm Gürses?? Senle büyüdük senle öleceğiz?? 2 0 Yanıtla
  • hamit: o teyze değil prenses 0 0 Yanıtla
  • hamit: bazı kişiler yazdıkları yorumlara çok dikkat etsinler, Tarkandamı söz yazamadı yeni şarkı bulamadı; Sibel Can kaç defadır söylüyor ki ben bir türk sanat müziği albümü, proje albümü, arabesk albüm, coşkun sabah şarkıları albümü yapacağım diye bunu hep söyledi zaten neden ısrarla karalama kanpanyası yapıyorlar anlamış değilim Türkiyede sayın bakalım kaç tane canlı performans icra eden santçı var bir iki tane değilmi birincisi SİBEL CAN İkinciside Ebru Gündeş Başka yok... 0 0 Yanıtla

Advertisement