Sıcak Çorba İkramı Hasta Yakınlarının İçini Isıtıyor - Son Dakika
Güncel

Sıcak Çorba İkramı Hasta Yakınlarının İçini Isıtıyor

Sıcak Çorba İkramı Hasta Yakınlarının İçini Isıtıyor

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı köklü hastanelerden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık hizmetlerinin yanı sıra geliştirdiği otelcilik hizmetleriyle de büyük beğeni topluyor.

25.03.2015 16:14  Güncelleme: 16:15

Her gece yapılan sıcak çorba ikramı soğuk günlerde hastalarının iyileşmesini umutla bekleyen hasta yakınlarının içini ısıtıyor.

Türkiye'nin köklü hastanelerinden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir taraftan hastalara şifa dağıtmaya devam edilirken, diğer taraftan hasta memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda sunulan son hizmet olan sıcak ikramlar, soğuk günlerde hastalarının iyileşmesini umutla bekleyen hasta yakınlarının içini ısıtıyor.

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaya yönelik olarak yaptığı çalışmaların yanı sıra otelcilik hizmetleri kapsamında hasta memnuniyetini arttırmaya yönelik projelere de devam ediyor. Son olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gece saatlerinde yapılan çorba ikramı hasta ve hasta yakınları tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ortaklaşa yürütülen proje ile her gece Acil Servis önünde kurulan araçlarda hasta ve hasta yakınlarına çorba ikramı yapılıyor. Kışın bitmesi ile birlikte yaz mevsiminde ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak yine gece saatlerinde çay ve su ikramı yapılmaya devam edilecek. Projenin Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı diğer sağlık tesislerinde de kısa süre içerisinde uygulanmaya başlanması planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıcak Çorba İkramı Hasta Yakınlarının İçini Isıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement