Sigara Dağıtım Aracını Soyan Şüpheli Sesinden Teşhis Edildi - Son Dakika
Güncel

Sigara Dağıtım Aracını Soyan Şüpheli Sesinden Teşhis Edildi

Sigara Dağıtım Aracını Soyan Şüpheli Sesinden Teşhis Edildi

Adana'da sigara dağıtımı yapan 39 yaşındaki Hüseyin Gökhan Yaman'ı ayağından pompalı tüfekle vurup, gasp ettikleri araçtaki 60 bin TL değerinde olan sigarayı çalan 5 zanlıdan biri olduğu iddiasıyla 18 yaşındaki Şahin Bağdu, yakalandı.

31.10.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sigara dağıtımı yapan 39 yaşındaki Hüseyin Gökhan Yaman'ı ayağından pompalı tüfekle vurup, gasp ettikleri araçtaki 60 bin TL değerinde olan sigarayı çalan 5 zanlıdan biri olduğu iddiasıyla 18 yaşındaki Şahin Bağdu, yakalandı. Terör örgütü üyeliği, polise molotof kokteyli atmak, taşlı ve silahlı saldırı düzenlemek ve hırsızlıktan 40'ın üzerinde suç kaydı bulunan Şahin Bağdu'yu sigara dağıtım aracının sürücüsü Hüseyin Gökhan Yaman, sesinden teşhis etti.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Onur Mahallesi'nde bayilere sigara vermek için gelen Hüseyin Gökhan Yaman'ı, 19 Ekim'de araçtan indirip pompalı tüfekle ayağından yaralayan 5 saldırgan, aracı içindeki 60 bin lira değerinde sigara ile birlikte götürdü. Gasp ve silahlı yaralama ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Doğu ve Güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğunlukta yaşadığı ve PKK terör örgütü lehine korsan gösterilerin düzenlendiği bölgede araştırma yapan ekipler, gasp edilen sigara dağıtım aracını terk edilmiş halde buldu.

Dağıtım aracını soyanları yakalamak için çalışmasını sürdüren polis, olayına karışanlardan Şahin Bağdu'yu yakaladı. Suçlamayı kabul etmeyen Bağdu aracın sürücüsü Hüseyin Gökhan Yaman tarafından teşhis edilmesi istendi. Yaman, "Kafasında maske olduğu için yüzünü göremedim. Ama bana ateş eden o şahsın, sesini asla unutmam" dedi. Canlı teşhise sokulan Bağdu'ya tatbikat yaptırıldı. Yaman, sesini dinlediği Bağdu'nun olay günü kendine bağıran kişi olduğunu söyledi. Görgü tanıkları ve olay yerinde elde edilen bulguları da karşılaştıran polis, Hüseyin Gökhan Yaman'ı yaralayanın da Şahin Bağdu olduğunu tesbit etti.

GAZETE DAĞITICISI YAKINI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz yıl 24 Ekim'de Ova Mahallesi'nde Özgür Gündem ve Azadiya Velad gazetelerini dağıtırken kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu sokak ortasında öldürülen Kadri Bağdu'nun da yeğeni Şahin Bağdu, sorgusunun ardından silahlı yağma ve adam yaralama suçlarından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen ve terör örgütü üyeliği, polise molotof kokteyli atmak, taşlı ve silahlı saldırı düzenlemek ve hırsızlıktan 40'ın üzerinde suç kaydı bulunan Bağdu, "Suçlular dışarıda, ben buradayım. Ben yapmadım, devlet yapanları bulsun" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sigara Dağıtım Aracını Soyan Şüpheli Sesinden Teşhis Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement