Sigorta Cini ile Hem Koruyun Hem Biriktirin - Son Dakika
Ekonomi

Sigorta Cini ile Hem Koruyun Hem Biriktirin

Sigorta Cini ile Hem Koruyun Hem Biriktirin

Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, NN Hayat ve Emeklilik'in İyi Yaşa Hayat Sigortası ve Bireysel Emeklilik Sistemi ürünleri ile"Geleceğiniz Çiçek Açsın" diyor.

04.05.2015 13:11

İstanbul, Ankara, Çorlu, İzmit ve İzmir'deki 17 mağazasıyla hizmet veren Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, 18 ülkede 15 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren NN Group bünyesindeki NN Hayat ve Emeklilik iş birliğiyle çok cazip avantajlarla geleceğe güvenle adım atmanızı sağlıyor.

Kendiniz ve sevdikleriniz için sağlıklı, güvenli ve mutlu bir hayat…

Siz hayattayken aileniz için her şeyi düşünürsünüz ancak dünyanın bin bir türlü hali var. Vefat etmeniz durumunda sevdiklerinize bırakabileceğiniz bir birikiminiz var mı? İyi Yaşa Hayat Sigortası yaptırarak beklenmedik risklerin sonuçlarına karşı ailenizi koruma altına alabilirsiniz. İyi Yaşa Hayat sigortası; vefat, kaza sonucu vefat, kaza sonucu maluliyet, hastalık sonucu maluliyet risklerine karşı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda finansal açıdan koruma sağlıyor.

Gelecekte güzel bir emeklilik geçirmek herkesin olduğu gibi sizin de hayaliniz. Peki, bunu sağlamak için bir planınız var mı? Sosyal güvenlik sistemine ek olarak ikinci bir emeklilik geliri sunan Bireysel Emeklilik Sistemi ile elde ettiğiniz birikimi ister toplu para, ister emeklilik maaşı olarak alabilirsiniz. Üstelik bireysel emeklilik hesabınıza yaptığınız ödemelerin üzerine yüzde 25 oranında uygulanan devlet katkısıyla birikimleriniz artmaya devam ediyor.

Bireysel emeklilik planlarıyla bütçenize uygun ödeme miktarlarını ve periyotlarını seçebilir, dilediğiniz zaman ödemelere ara verebilir, istediğinizde tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye'nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazalarında, AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik poliçelerinden oluşan oto sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık ile NN Hayat ve Emeklilik'in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Sigorta Cini ile Hem Koruyun Hem Biriktirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement