Sigorta Cini, Yeni Genel Müdürlük Ofisine Taşındı: - Son Dakika
Güncel

Sigorta Cini, Yeni Genel Müdürlük Ofisine Taşındı:

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, İstanbul Maslak'taki yeni ofisine taşındı.

20.06.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini Genel Müdürlük 20 Haziran itibariyle Maslak Spring Giz Plaza'da bulunan yeni ofisinde hizmet verecek. Nisan 2013'ten bu yana faaliyet gösteren Sigorta Cini'nin Genel Müdürlük çalışanları, yeni ofislerine geçecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sigorta Cini CEO'su Pieter-Bas Vos: Önceliğimiz çalışan memnuniyeti

Konuyla ilgili açıklama yapan Sigorta Cini CEO'su Pieter-Bas Vos, "Kurulduğumuz günden bu yana sürekli büyüyen ekibimizle çok yol kat ettik ve birçok başarıya imza attık. 20 Haziran 2016 itibariyle yeni ve ferah ofisimizde hizmetlerimize devam edeceğiz. Sigorta Cini olarak çalışan memnuniyetine her şeyden çok önem veriyoruz. Bu sebeple yeni ofisimizin çalışanlarımızın ihtiyaçlarına uygun olanakları barındırmasına önem verdik. Ofisimizde yer alan her alan, çalışanların memnuniyeti ve birlikte keyifle çalışabilmelerine olanak sağlama amacıyla özel olarak tasarlandı." dedi.

Sigorta Cini, Türkiye genelinde 6 ilde bulunan mağazalarında, müşterilerine aynı çatı altında Aksigorta, Axa Sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Ray Sigorta, AIG Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik'in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sigorta Cini, Yeni Genel Müdürlük Ofisine Taşındı: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement