Siirt'te Aile Sağlık Merkezi'nde Yangın - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Aile Sağlık Merkezi'nde Yangın

IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde zarar gören ve kullanılamaz hale gelen Aile Sağlık Merkezi'nin kazan dairesini bir grup ateşe verdi Alevlerin tüm binayı sardığı yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerine, bir grup gösterici tarafından taş atılarak müdahale etmeleri engellenmek istendi.

15.01.2015 18:43

Siirt'te IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde zarar gören ve kullanılamaz hale gelen Aile Sağlık Merkezi'nin kazan dairesini bir grup ateşe verdi.

Siirt'te Çal Mahallesi Şeyh Süleyman Caddesi Milli Egemenlik Lisesi yanında bulunan ve 6-7 Ekim'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen olaylarda göstericilerin saldırısı sonucu kullanılamaz hale getirilen Şehit Hemşire Canan Akkuş Aile Sağlık Merkezi'nin kazan dairesi kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

Alevlerin tüm binayı sardığı yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerine, bir grup gösterici tarafından taş atılarak müdahale etmeleri engellenmek istendi.

İtfaiye ekipleri, göstericilerin taş atması sonucu yangına müdahale edemediklerini belirtti. Olay yerine çağırılan güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu  ekipler yangına müdahale etti.

Yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmayla kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Aile Sağlık Merkezi'nde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement