Vali Aydın Yaralı Askerleri Hastahanede Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın Yaralı Askerleri Hastahanede Ziyaret Etti

Vali Aydın Yaralı Askerleri Hastahanede Ziyaret Etti

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şirvan ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan 4 askerden 3'ünü tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

19.02.2014 15:00  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Aydın, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ile Siirt Devlet Hastanesinde tedavileri süren erler Zafer Aksu (21), Yahya Doğan (30) ve Osman Halıcıoğlu'nu (25) ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Doktorlardan yaralı askerlerin durumuyla ilgili bilgi alan Vali Aydın, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Şirvan'da talihsiz bir kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada 4 askerin yaralandığını kaydeden Vali Aydın, şöyle dedi:

"Uzman Çavuş Murat Dağlı'nın durumu ağır. Dağlı buradaki ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Diğer 3 askerimizin durumu iyi. En yakın zamanda taburcu olmalarını bekliyoruz. Ucuz atlatılmış bir kaza. Araç yaklaşık 40 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanıyor. Çok şükür ciddi bir şey olmamış. En güzel haberi Diyarbakır'dan bekliyoruz. Diyarbakır'daki askerimiz de inşallah sağlığına kavuşur." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Aydın Yaralı Askerleri Hastahanede Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement