Siirt'te "Büyük Ustaya Vefa" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Siirt'te "Büyük Ustaya Vefa" Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Etkinliğe katılanlardan görüntüler Konuşmaların yapılması Sinevizyon gösterimi Prof. Dr. İhsan Sürreya Sırma'nın açıklamaları Hediyelerin verilmesi Siirt'te "Büyük Ustaya Vefa" etkinliği Siirt'in yetiştirdiği ve önde gelen İslam tarihçilerinden Prof. Dr. İhsan Sürreya Sırma için "Büyük Ustaya Vefa" etkinliği düzenlendi.

25.04.2016 19:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Etkinliğe katılanlardan görüntüler

Konuşmaların yapılması

Sinevizyon gösterimi

Prof. Dr. İhsan Sürreya Sırma'nın açıklamaları

Hediyelerin verilmesi Siirt'te "Büyük Ustaya Vefa" etkinliği

Siirt'in yetiştirdiği ve önde gelen İslam tarihçilerinden Prof. Dr. İhsan Sürreya Sırma için "Büyük Ustaya Vefa" etkinliği düzenlendi.

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından Üniversitede düzenlenen etkinlikte, Sırma'nın hayatı, ilmi çalışmaları ve eserleri ele alındı.

Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan anma etkinliğinde, İHH temsilcisi Recep Akkoyun, bir konuşma yaptı, ardından Sırmanın yaşamını konu alan belgesel film izlendi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci moderatörlüğünde, İstanbul üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez, emekli akademisyen Prof. Dr. Şerafettin Gölcük ve edebiyatçı Halid Sadini, Prof. Dr. Sırma'nın insani ve akademik yönlerini ele alan birer sunum yaptılar.

Gecenin sonunda konuşan Sırma, kendisi için hazırlanan etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok duygulandığını ve bunun kendisini daha çok çalışmaya teşvik ettiğini ifade etti.

Siirt\'te "Büyük Ustaya Vefa" Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te 'Büyük Ustaya Vefa' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement