Siirt'te "Mobil Gençlik Merkezi-2" Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Siirt'te "Mobil Gençlik Merkezi-2" Etkinlikleri

"Mobil Gençlik Merkezi-2" projesi kapsamında Baykan ilçesindeki kitap fuarında etkinlik düzenlendi.

21.05.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Mobil Gençlik Merkezi-2" projesi kapsamında Baykan ilçesindeki kitap fuarında etkinlik düzenlendi.

Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde kurulan Mobil Gençlik Merkezinde gençlere yönelik boks, okçuluk, dart, voleybol, sokak tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, langırt, basketbol, halk oyunları, matrak ve çocuk oyunları etkinlikleri yapıldı.

Etkinliğe, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerden gelen gençler katıldı.

Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi İrfan Tekin, proje başlangıcından bu yana 32 etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Gençlere sosyal etkinlik imkanı sağladıklarını belirten Tekin, "Kent genelinde yürütüğümüz projemizi en son Baykan ilçemizde kitap fuarında gençlerle buluşturduk. Fuar alanına gelen gençler kitaplarını aldıktan sonra bizim organize ettiğimiz mobil gençlik merkezi alanına gelerek burada istedikleri gibi oyunlar oynuyorlar. Çok farklı etkinliklerin yapıldığı merkezimize gelenlerin çoğu ilk defa geldiklerini bize ifade ediyorlar. Buda bizi çok memnun ediyor çünkü bizim amacımız sosyo-ekonomi durumu düşük olan genç ve çocukları bu etkinliğimizle buluşturmak onları mutlu etmektir. Bu etkinliğimiz devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te 'Mobil Gençlik Merkezi-2' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement