Siirt'te "Spor" Konulu Toplantı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te "Spor" Konulu Toplantı

Valilik tarafından, il genelindeki spor branşlarını ve sorunlarını görüşmek amacıyla "Spor" konulu toplantı düzenlendi.

11.09.2014 15:08

Siirt Valiliği tarafından, il genelindeki spor branşlarını ve sorunlarını görüşmek amacıyla "Spor" konulu toplantı düzenlendi.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç başkanlığında düzenlenen toplantıda, sporun geliştirilmesi, sporla ilgili karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerileri görüşüldü.

Ülkelerin ve illerin tanıtımında sporun önemine vurgu yapan Tutulmaz, spor yaparken bütün dinamiklerin faaliyete geçirilmesi gerektiğini ve sadece devlete güvenerek sporun yapılmayacağını söyledi.

Sporla ilgili konuların değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlediklerini ifade eden Tutulmaz, şöyle devam etti:

"Sizler şu anda belli bir şekilde belirli branşlarda emek harcıyorsunuz. Söylemek istediklerimiz muhakkak vardır, tecrübeleriniz vardır. Kendi branşlarınızdaki ve ilimizin genel spor yönetimiyle ilgili öneri ve görüşlerinizi alacağız. Bunun yanında sahalarımızın ve diğer tesislerimizin kullanılıp kullanılmadığının değerlendirmesini yapacağız. Bu tesisler sadece belli sporları yapmak üzere değil, halka da açmamız gerekiyor. Ama tesisleri halka açarken de bu tesisleri düzenli tutmamız gerekiyor."

Spor federasyonlarının ildeki temsilcilerinin daha aktif çalışmasını isteyen Tutulmaz, temsilcilerin federasyonlarıyla devamlı iletişim halinde olması ve kendi spor branşlarına gerekli kaynak aktarımı için gerekli çalışmaları yapması gerektiğini kaydetti.

Toplantıya, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Ahmet Muhtar Akıncı, Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Siirt Bayan Futbol Takımı Temsilcisi Zeki Eren, kulüp başkanları ve antrenörler katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te 'Spor' Konulu Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement