Siirt'te Terör Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Terör Operasyonu: 6 Gözaltı

Siirt\'te Terör Operasyonu: 6 Gözaltı

Siirt'in Baykan İlçesi'nde İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin PKK/KCK örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, 8 av tüfeği, 1 tabanca ve kuru sıkıdan bozma 1 tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

03.12.2015 12:53

Siirt'in Baykan İlçesi'nde İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin PKK/KCK örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, 8 av tüfeği, 1 tabanca ve kuru sıkıdan bozma 1 tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Siirt Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığınca; Baykan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine icra edilen operasyon kapsamında; PKK/KCK Terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak, Terör Örgütü propagandası yapmak ve eleman temin etmek suçlarından dolayı (6) şüpheli şahıs yakalanmış olup, yapılan aramalarda; 8 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkıdan bozma tabanca, 2 şarjör, 13 tabanca fişeği, 127 av tüfeği fişeği, 80 metre uzunluğunda kablo ve çok sayıda örgütsel doküman ile poster ele geçirilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konmuştur" denildi. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Terör Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement