Siirt Valisi Aydın'a Hüzünlü Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi Aydın'a Hüzünlü Uğurlama

Siirt Valisi Aydın\'a Hüzünlü Uğurlama

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkeze alınan Siirt Valisi Ahmet Aydın, valilik önünde çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.

04.06.2014 14:58

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkeze alınan Siirt Valisi Ahmet Aydın, valilik önünde çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.

Bir hafta önce Siirt ve ilçelerdeki kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve halka veda ziyaretlerine başlayan Vali Aydın, bugün kendisi için valilik önde düzenlenen uğurlama törenine katıldı. Valilik önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Vali Aydın, görev yaptığı yaklaşık iki yıl içinde çok güzel dostluklar kazandığını söyledi. Aydın, "Belki yarım saat sonra buradan gideceğim. Ama Siirt'i asla unutmayacağım. Siirtlilerin benim yanımda ayrı bir yeri var. Siirt tarihte çok büyük insanlar yetişmesine vesile olmuştur. Biz kadere iman etmiş insanlarız. Bir yaprak dahi Allah'ın izni olmadan düşmüyorsa bizim gelip gitmemiz kalmamız Allah'ın izniyle oluyor. Her şeyde bir hayır var. İbrahim Hakkı Hazretleri diyor ki 'Mevla görelim neyler ne eylerse güzel eyler'. Bizim de buradan gitmemizde hayır vardır. Ben şunu ifade etmek istiyorum. Tüm Siirtlilerin benim yanımda ayrı bir yeri var. Kimin yolu düşerse mutlaka bir kardeşlerinin olduğunu unutmasın lütfen. Allah'a emanet olun" dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Camii emekli imamı M. Maksut Erden valinin ardından bir şiir okudu. Gençlik Merkezi bünyesindeki halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından Vali Aydın duygulu anların yaşandığı veda töreninde valilik önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Veda töreni, Vali Aydın'ın havaalanına gitmesi için son kez makam aracına binip şehirden ayrılmasıyla sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi Aydın'a Hüzünlü Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement