Siirtli Gençler Sodes ile Pedallıyor Projesi - Son Dakika
Güncel

Siirtli Gençler Sodes ile Pedallıyor Projesi

Siirtli Gençler SODES ile Pedallıyor Projesi'nde başarılı olan kursiyerler için ödül ve sertifika töreni düzenlendi.

27.08.2016 14:25

Siirtli Gençler SODES ile Pedallıyor Projesi'nde başarılı olan kursiyerler için ödül ve sertifika töreni düzenlendi.

Kalkınma Bakanlığınca finanse edilen ve Siirt Valiliği koordinasyonunda, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje için bir alışveriş merkezinde etkinlik yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında 30 kursiyerin katılımıyla, 3 ay boyunca bisiklet kursu, sinema, kitap okuma ve Çanakkale gezisi gibi birçok sosyal etkinlik yapıldığını söyledi.

Bisiklet kursuyla gençler için Siirt ilinde bulunmayan alternatif bir spor dalı oluşturulduğunu kaydeden Olgaç, "Projenin amacı sporu gençlere aşılama ve onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmakla birlikte, gençlerin fiziksel ve zihinsel yönden gelişimlerine katkı sunmaktır. Çanakkale gezisi ile gençlerimiz, aziz şehitlerimizi, mili ve kutsal değerlerimizi yakından tanıma ve ortak değerlerde buluşmasına fırsat oldu." diye konuştu.

Projenin uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kursta dereceye giren kursiyerlere ödül ve sertifikalarını verdi ve başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirtli Gençler Sodes ile Pedallıyor Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement