"Şikede Kumpas" Operasyonunda Gözaltına Alınan 46 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

"Şikede Kumpas" Operasyonunda Gözaltına Alınan 46 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

"Şike operasyonunda kumpas" iddiaları kapsamında başlatılan operasyonda 46 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

22.04.2016 13:58  Güncelleme: 17:36

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'Şike operasyonunda kumpas' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 49 kişiden 46'sı İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 2 kişinin Emniyet'teki işlemlkeri devam ederken, 1 kişi savcılık talimatıyla daha önce serbest bırakılmıştı. Hatırlanacağı üzere 19 Nisan Salı günü 64 kişi hakkında gözaltı kararı alınmıştı.

Operasyon kapsamında gözaltı kararı alınan 6 şüphelinin tutuklu olduğu tespit edilmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 19 Nisan Salı günü yaptığı operasyonda geri kalan 58 kişinin yakalaması için çalışma başlattı.

49 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışma sonucunda toplam 49 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 47 şüpheliden 1'i savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

2 kişinin emniyetteki işlemleri devam ederken, 46 şüpheli sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.



"Şikede Kumpas" Operasyonunda Gözaltına Alınan 46 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Son Dakika Spor 'Şikede Kumpas' Operasyonunda Gözaltına Alınan 46 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Akp 2002: Şikeyi AKlatmayacağız seni başkan yaptırmayacağız 4 0 Yanıtla
  • marfat: Istediginiz kadar icerde aklasinlar uefa cas ifm onayli dunyanin en buyuk şikecisi şikebahcedir bu degismez bi gercektir..fifa karari sonrasini bekleyin siz hele ezik civcivler.. 2 2 Yanıtla
  • isimsiz kahraman: aziz yıldıvım demişti ben şikeyi sadece fenevbahçe için yaptım diye şimdi de kumpas diyor yalancı 0 1 Yanıtla
  • kumpasçı geldi haaanııımm: ensar zihniyeti nedir 1 0 Yanıtla
  • melek yalçın: TÜRKİYEDE ALA ALA ADAM KALMADI 0 0 Yanıtla
  • adanalı: artık delirecem ya, önce ergenekon sonra paralel, önce şike sonra paralel, şirazesi kaydı bu ülkenin arkadaş 0 0 Yanıtla

Advertisement