Silah Ruhsat İşlemleri - Son Dakika
Yerel

Silah Ruhsat İşlemleri

Merkez ilçe kaymakamlıkları tarafından yapılan silah ruhsat işlemleri 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren Valilik oluru ile yapılacak.

18.12.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa kaymakamlıkları tarafından yapılan ruhsat işlemlerinin 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren Valilik oluru ile yapılacağı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a bağlı olarak yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde, silah ruhsatlarına ilişkin işlemlerinin 12 Nisan 2012 tarihli Valilik oluru ile kaymakamlıklara devredildiği hatırlatıldı.

Valilik makamının 5 Aralık 2014 tarihli yazısı ile halen Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa kaymakamlıkları tarafından yürütülen ruhsat iş ve işlemlerinin tek elden, daha hızlı, verimli ve etkin sunulması amacıyla kaymakamlıklara devredilen yetkinin, Valilik uhdesinde kalmak üzere 1 Ocak 2015 tarihi itibarıyla iptal edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "1 Ocak 2015 tarihinden sonra silah ruhsat işlemleri Antalya Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası zemin katında bulunan Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğünden yapılacaktır" denildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silah Ruhsat İşlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement