Silah ve Elektro Şok Cihazı Tehdidiyle Tecavüz Sanıkları Yargılanıyor - Son Dakika
Güncel

Silah ve Elektro Şok Cihazı Tehdidiyle Tecavüz Sanıkları Yargılanıyor

Silah ve Elektro Şok Cihazı Tehdidiyle Tecavüz Sanıkları Yargılanıyor

İSTANBUL'da araca bindirerek kaçırdıkları yabancı uyruklu iki kadına önce ormanda, sonra da Zongluldak'ın Devrek İlçesi'ndeki evde silah ve elektro şok cihazı tehdidiyle tecavüz ettikleri iddia edilen 4 kişinin tutuksuz yargılanmasına başlandı.

03.11.2016 14:40

İSTANBUL'da araca bindirerek kaçırdıkları  yabancı uyruklu iki kadına önce ormanda, sonra da Zongluldak'ın Devrek İlçesi'ndeki evde silah ve elektro şok cihazı tehdidiyle tecavüz ettikleri iddia edilen 4 kişinin tutuksuz yargılanmasına başlandı.

Geçen yıl 20 Ekim'de meydana gelen olayda T.Ç, H.A. ve V.Ç., iddiaya göre İstanbul'da  27 yaşındaki Anastasia H. ve 21 yaşındaki Alexandra C.'yi zorla araca bindirip kaçırdı. 3 kişi, İstanbul'da ormanlık alana götürdükleri 3 kadına, silah ve elektro şok cihazı tehdidiyle tecavüz etti. 3 kişi, daha sonra İstanbul'da arkadaşları F.Ç.'yi de alıp 2 kadını Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne götürdü. 4 kişi, burada İ.A.'nın evinde Anastasia H. ve Alexandra C. ile zorla ilişkiye girdi.

Anastasia H.'nin, İstanbul'da oturan kızkardeşi Natalia Z.'ye mesaj atmasıyla ortaya çıkan olayın ardından gözaltına alınan 5 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerden T.Ç., H.A., V.Ç. ve F.Ç. hakkında 'nitelikli cinsel saldırı', 'silahla birden fazla kişi tarafından cebir tehdit veya hile kullanarak kişi hürriyetini yoksun kılma', İ.A. hakkında ise 'suça yardım etmek'ten dava açıldı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar F.Ç. ve V.Ç. ile avukatları katıldı.

Sanıklardan V.Ç., olayla bir ilgisinin olmadığını ileri sürerken F.Ç. ise Devrek'te Anastasia A. ile ilişkiye girdiğini kabul etti. H.A.'nın para karşılığında kadınları ayarladığını söyleyen F.Ç., "Ormandaki olayda yoktum. Evde birlikte içki içtik, yemek yedik. H.A. ile ben odalara çekildik ve kadınlarla ilişkiye girdik. Herhangi bir olumsuzluk olmadı. Sabaha karşı polisler geldi" dedi.

Mahkeme heyeti, diğer sanıklar ile Anastasia H. ve Alexandra C.'nin de talimatla ifadelerinin alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silah ve Elektro Şok Cihazı Tehdidiyle Tecavüz Sanıkları Yargılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement