Silifke'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Silifke\'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Mersin’in Silifke ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri törenle başladı.

14.10.2014 09:46

Mersin'in Silifke ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri törenle başladı.

Atatürk Anıtında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Amatör Spor Haftası açılışına Kaymakam Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Hüseyin Artural, Meteoroloji Müdürü Sıddık Şen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Hüseyin Artural bir konuşma yaptı. Artural, "İlki 30 Eylül - 5 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası bu yılda 13 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında kutlanacak. Hafta açılışı ve akabinde sportif aktiviteye dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek olan halk yürüyüşünün ardından hafta boyunca genç kız- genç erkek voleybol, yıldız kız -yıldız erkek masa tenisi kategorilerinde yapılacak olan turnuva etkinlikleri ile hep birlikte coşku ile kutlanacak olup müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilecek" dedi.

Konuşmanın ardından Silifke Halkoyunları ekibi folklor gösterisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına Elit Spor Kulübü Tekvando gösterisi sunuldu.

Program katılımcıların ırmak kenarında yürüyüşü ile son buldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement