Silifke'deki Süt Mandırasında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Silifke'deki Süt Mandırasında İnceleme

Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) heyeti bir mandırada incelemede bulundu.

10.01.2015 11:34

Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) heyeti bir mandırada incelemede bulundu.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Mustafa Turgut, OSB Müdürü Ali Kıl ve OSB İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, mandıradaki yetkililerden işleyiş hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Cinbir, burada yaptığı açıklamada,  ülkelerin, bölgelerin ve ilçelerin gelişmesi için yerli malı kullanımının önemli olduğuna dikkat çekerek "Kendi tükettiğimizi kendimiz üretmemiz kadar güzel bir şey olmayacağı gibi, bu tür yatırım ve özel sektörlerin de devlet tarafından desteklenmesi son derece başarılı bir çalışma olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Turgut ise Silifke'nin tarım ve hayvancılık alanında önemli bir potansiyelinin olduğunu söyledi.

İlçenin hayvancılık potansiyelinin fazla olması ve kaliteli süt üretim miktarının artırılması için yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Turgut, şöyle devam etti:

"Organize Sanayi Bölgemizde böylesine yerli bir girişimcimizin temiz ve hijyenik koşullarda hizmet vermesi, bütün girişimcilerimiz ve yatırımcılarımız açısından gurur vericidir. Bu kapsamda ilçemizde kaliteli ve hijyenik süt üretimi yapılması, süt üretiminin artırılması amacıyla yerli üretim ve yerli girişimci her zaman desteklenmelidir. Fabrikamızda soğutucu tanklar, sağım makineleri, jeneratör ve tüm ekipmanın olduğu donanımlı ve modern tesislerin olması, gerek istihdam gerekse hizmet açısından ayrı bir önem teşkil etmektedir. Silifke Belediyesi olarak her zaman yerli üretimi desteklemeye, girişimcilerimize gerekli kolaylığı sağlamaya hazırız." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'deki Süt Mandırasında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement