Silivri Belediye Başkanı Işıklar'dan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Silivri Belediye Başkanı Işıklar'dan Açıklama

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle ilişkisi bulunduğu yönündeki iddiayla ilgili, "Belediye Başkanlığı görevinin gereği dışında, hiçbir şekilde böyle bir terör çetesine, dini itibarsızlaştırarak bunu yönetmek üzere ortaya çıkan çağ dışı kalmış anlayışlara prim vermedik, vermeyiz.

11.08.2016 20:21

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle ilişkisi bulunduğu yönündeki iddiayla ilgili, "Belediye Başkanlığı görevinin gereği dışında, hiçbir şekilde böyle bir terör çetesine, dini itibarsızlaştırarak bunu yönetmek üzere ortaya çıkan çağ dışı kalmış anlayışlara prim vermedik, vermeyiz." dedi.

Işıklar, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısında, 15 Temmuz darbe girişiminin cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe girişimi olduğunu belirtti.

Saldırının Türk milletine yapıldığını anlatan Işıklar, "Hem siyasi farklılıklarımızı hem de etnik köken, mezhep, din, dil ve ırk farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, var olan ortak değerlerimizi daha da çoğaltmamız gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu, bir kez daha anlamış bulunuyoruz." diye konuştu.

Işıklar, darbe girişimi sırasında Silivri'deki birlik ve beraberliğe dikkati çekerek, kendisinin ve partisinin FETÖ üyeleriyle ilişkisi olduğuna dair birtakım iddialar olduğunu hatırlattı.

Tüm yaşamı boyunca sosyal demokrasinin evrensel değerlerine inanan ve bunu savunan biri olarak yaptığı mücadelenin ortada olduğunu söyleyen Işıklar, şunları kaydetti:

"Ulusal basında ve sosyal medya üzerinden atmaya çalıştıkları iftiralar, benimle asla ve asla yan yana getirilemeyecek kavramlardır. Biz demokrasinin, adaletin, insan sevgisinin, eşitliğin, yüce dinimizin değerlerini yıllarca savunagelirken hem şahsımıza hem partimize yapılmak istenen bu iftira kampanyasına karşı, sessiz kalmayacağımızı, sinmeyeceğimizi kamuoyunun bilmesini isterim. Belediye Başkanlığı görevinin gereği dışında, hiçbir şekilde böyle bir terör çetesine, dini itibarsızlaştırarak bunu yönetmek üzere ortaya çıkan çağdışı kalmış anlayışlara prim vermedik, vermeyiz."

Silivri Belediye Başkanı Işıklar\'dan Açıklama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silivri Belediye Başkanı Işıklar'dan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement