Silivri Belediye Başkanı Kötülükle Savaşmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Silivri Belediye Başkanı Kötülükle Savaşmaya Devam Edeceğiz

Silivri Belediye Başkanı Kötülükle Savaşmaya Devam Edeceğiz

Haber-Kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İstanbul DHASilivri Belediyesi'nin duyuru yapmada kullandığı sisteme telsiz frekansıyla girilerek 'Başkan rüşvet parasıyla kumar oynuyor' diye yapılan anonsa sert tepki gösteren Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 'Kötülüğü satın almak yerine sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz diye açıklama yaptı.

27.04.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İstanbul DHA

Silivri Belediyesi'nin duyuru yapmada kullandığı sisteme telsiz frekansıyla girilerek 'Başkan rüşvet parasıyla kumar oynuyor' diye yapılan anonsa sert tepki gösteren Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 'Kötülüğü satın almak yerine sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz diye açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Silivri'de güncel bilgi ve uyarıların yanı sıra vefat eden kişilerin cenaze bilgilerinin duyurulması konusunda anons yapılan sistemin telsiz frekansına korsan olarak girildi. Görevli anons yaparken sisteme korsan giriş yapan kişi Belediye Başkanı Işıklar'a hakaret ederken kumar oynadığını öne sürdü. İlçede büyük şaşkınlık yaratan bu anonslar üzerine suç duyurusu yapıldı. Polis, olayla ilgisi bulunduğu ileri sürülen internet haber sitesi sahibi bir gazetecinin cep telefonu ve bilgisayarlarına el koydu.

BAŞKANDAN SERT AÇIKLAMA

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, olayla ilgili açıklamada bulundu. Özcan, isim vermeden anonsu yapan kişiyi 'İnsan ziyanlığı bir mahlükat' diye nitelendirirken, korsan anonsun para kopartmak amacıyla ilçedeki bir gazeteci tarafından yapıldığını yazdı.

Işıklar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı

Yüz bulamadıklarını karalayarak, takıntı haline getirdiği kişilerin, eşinin ve çocuklarının telefon numaralarını cinsel içerikli sitelere koyarak, eski belediye başkanının maç sonrası soyunma odasında gizlice çektiği fotoğrafını 'sevgilisiyle basıldı' diye haber yapabilen, babasının ceketinin arkasına 'Benim karım satılık' diye yazı yazıp sokakta dolaştıran, Karaman'daki çocuk tacizcisinden farkı olmayıp, taciz konusunda hakkında dava konuları bulunan, ilçemizde vefat eden kişilerin cenaze bilgilerini duyurduğumuz anons sistemimize telsiz frekansıyla girerek, ağza alınmayacak hakaretler ve yalan beyanlar sarf eden, hiçbir işi gücü olmayıp yıllardır asalak gibi yaşayan, kendine gazeteci süsü veren cahil cühelanın, hakaret ve tehdit içeren eylemlerinden dolayı savcılık tarafından cep telefonu ve bilgisayarlarına el konulmuştur. Gerekli soruşturma çalışmaları devam etmektedir. 'Versin para susayım' diyen bu psikopat insana ve onun gibileriyle kötülüğü satın almak yerine sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silivri Belediye Başkanı Kötülükle Savaşmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement