Silopi'de Gençlik Merkezine Molotoflu Saldırı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Gençlik Merkezine Molotoflu Saldırı

Silopi\'de Gençlik Merkezine Molotoflu Saldırı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün akşam saatlerinde bir grup gösterici, gençlik merkezine molotof kokteylli saldırı düzenledi.

13.07.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün akşam saatlerinde bir grup gösterici, gençlik merkezine molotof kokteylli saldırı düzenledi. Çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, merkezde büyük çapta masar meydana geldi.

Silopi Sağlık Caddesi'nde bulunan Silopi Gençlik Merkezi'ne, dün akşam geç saatlerde, yüzleri poşularla kapalı bir grup tarafından molotof kokteylli ve taşlı saldırı düzenlendi. Göstericiler gençlik merkezinin camlarını taşlarla kırarak içeriye molotof kokteyli atıttıktan sonra kaçtı. Molotof kokteyllerinin isabet ettiği gençlik merkezinden bir anda alevler yükseldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kapı ve pencereleri kırdıktan sonra gençlik merkezine girerek alevlere müdahale etti. Uzun süren çalışma sonrasında yangın kontrol altına alınırken, gençlik merkezinde büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, gençlik merkezinin yapmasına sebep olan göstericilerin yakalanması için çalışma başlattı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Gençlik Merkezine Molotoflu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement