Silopi'de yol kapatma eylemi - - Son Dakika
Güncel

Silopi'de yol kapatma eylemi -

Silopi'de kendilerine akaryakıt taşımacılığı izin belgesi verilmediğini gerekçe gösteren tanker şoförleri eylem yaptı.

03.09.2014 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'de kendilerine akaryakıt taşımacılığı izin belgesi verilmediğini gerekçe gösteren tanker şoförleri eylem yaptı.

Silopi- Cizre karayolunda bir araya gelen tanker şoförleri, yolu ulaşıma kapattı. Grup adına açıklama yapan Mehmet Zorlu, araçlarını özel şirketlere kayıt yaptırarak akaryakıt taşımacılığı yapmak istediklerini ancak bunun için gerekli olan akaryakıt taşımacılığı izin belgesini alamadıklarını savundu.

Sorunun giderilmesi ve seslerini duyurmak adına karayolunu ulaşıma kapattıklarını ifade eden Zorlu, eylemlerinin devlete, askere veya polise yönelik olmadığını, akaryakıt taşımacılığı belgesi almak istediklerini söyledi.

Eylemlerinin söz konusu belgeyi alana kadar süreceğini kaydeden Zorlu, "Şoför olmayanlar dahi bu belgeyi alıyor. Biz tecrübeli olmamıza rağmen belgeyi alamıyoruz. Bu bir haksızlıktır" dedi.

Şoförlerden Hüseyin Yılmaz da ilçedeki bazı şoförlerin izin belgeleri olmadığı için evde oturduğunu ancak başka illerden çalışmak için şoförlerin ilçeye getirildiğini ileri sürdü.

Eylem nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Jandarma ve polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silopi'de yol kapatma eylemi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement