Silvan'da Engellilerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Engellilerden Örnek Davranış

Silvan\'da Engellilerden Örnek Davranış

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde engelliler, sigaranın çocuklara verilmemesi konusunda afişler asarak örnek bir davranış sergiledi.

15.07.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde engelliler, sigaranın çocuklara verilmemesi konusunda afişler asarak örnek bir davranış sergiledi.

Sigaranın çocuklara verilmemesi gerektiğini belirten Silvan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Hasan Yurtkent, "Çocukların sigara alışkanlığından uzaklaştırılması gerekiyor. Bayramlarda bildiğiniz gibi şekerlerin yanında tepsilerin üzerine sigara da bırakılıyor. Bunun yapılmaması ve çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması gerekiyor. Maalesef küçük çocuklar bile günümüzde sigara içiyor. Bu da onların sağlıklı gelişimini kötü bir şekilde etkiliyor. Bu çok üzücü bir durumdur. Büyüklerin yapması gereken sigara içen çocukları uyarmaları ve onların yanında sigara içmemeleridir. Bu davranış en büyük sorumluluktur. Sigaranın olumsuz etkilerini hepimiz az çok biliyoruz. Bu olumsuz etkileri en aza indirmemiz gerekiyor. Biz de bu konuyla ilgili gerekli çalışmalarımızı yaparak her tarafa bilgilendirici yazılar astık. Umarım bu işe yarar ve çocuklar bir nebze olsun sigaradan uzaklaşır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da Engellilerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement