Silvan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Silvan\'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası final maçıyla sona erdi.

19.05.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası final maçıyla sona erdi. Silvan Karamus Ortaokulu ile METEM Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla turnuva sonuçlandı. Karamus Ortaokulu, METEM Anadolu Lisesini 3-2'lik setlerle mağlup ederek şampiyon oldu.

6 hafta devam eden turnuvaya 4 gruptan 20 takım katılırken, turnuva 48 müsabaka ile devam etti. Silvan Kapalı Spor Salonu'nda Karamus Ortaokulu ile METEM Anadolu Lisesi arasında oynanan müsabaka çekişmeli geçti. Karamus taraftarlarının destekleriyle Karamus Ortaokulu, METEM Anadolu Lisesi'ni 3-2 yenerek şampiyon olurken, METEM Anadolu Lisesi ikinciliğe razı oldu. Turnuvanın üçüncüsü ise İMKB Anadolu Lisesi oldu.

Silvan Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Acar, zor şartlarda görev yapan kurum çalışanlarının stres atması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Acar, "Çok güzel bir etkinlik oldu, arkadaşlarımız büyük özveriyle turnuvamızın sorunsuz geçmesini sağladı. Karşılaşmalar fair-play içerisinde sona erdi, katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu tür sportif faaliyetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Silvan Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Acar tarafından ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya verdi.. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement