Silvan'da Yoksula Para Yardımında Banka Önünde İzdiham - Son Dakika
Güncel

Silvan'da Yoksula Para Yardımında Banka Önünde İzdiham

Silvan\'da Yoksula Para Yardımında Banka Önünde İzdiham

Diyarbakır Silvan'da kaymakamlık tarafından yapılan 250 liralık yardımı alabilmek için yarışan vatandaşlar arasında izdiham çıktı.

23.01.2016 15:15  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde Kaymakamlık tarafından yardıma muhtaç ailelere yapılan 250 liralık nakdi para yardımını alabilmek için banka şubesi önünde vatandaşlar izdiham yarattı.

HAFTA SONU ÇEKEBİLECEKLER

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere yapılan kömür ve gıda yardımı karşılığı bu yıl nakdi olarak yapıldı. Kaymakamlık tarafından belirlenen, kömür ve gıda yerine 250'şer lira yardım yapılmasına karar verilen ailelere söz konusu nakdi yardımı hafta içi yoğun olduğu için cumartesi ve pazar günleri Ziraat Bankası'ndan çekebilecekleri bildirildi.


EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİLER

Silvan Ziraat Bankası Şubesi önüne sabahın erken saatlerinden itibaren akın ederek sıraya giren kadınlar aşırı yoğunluk nedeniyle zaman zaman izdihama neden oldu. Banka içinde oturulacak yer bulunmazken, banka görevlileri kapıları kapatıp kepenkleri indirmek zorunda kaldı. Kepenklerin kapatılması sırasında ise kadınlar ezilme tehlikesi yaşadı.


2 BİN 400 AİLE FAYDALANACAK

Bankaya gruplar halinde alınan kadınlar 250 liralık yardım parasını aldıktan sonra banka önünden ayrıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, bu yıl ilçede 2400 aileye kömür ve gıda karşılığı olarak 250'şer lira dağıtımının devam ettiğini söyledi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan'da Yoksula Para Yardımında Banka Önünde İzdiham - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • Dagaslani577: Birkaç fakir fukara 250 lira alcak ve yilda 1 kere bu paraya bile laf eden kansızlık var 20 40 Yanıtla
  • Mehmet: Ben doğuda haftada en az iki defa kırmızı et yemeyen aile bilmiyorum batıda öyle garibana varki kırmızı eti kurban da verirlerse yiyor Öyle lerini tanıyor biliyorum bence batidakilerine verilse daha guzEl olurdu en azından hainlik yapmazlardi 50 7 Yanıtla
  • Bir dadaş gibi: Benim payımdan onlara giden zehir zıkkım olsun 36 5 Yanıtla
    Silvan: Senin payın buraya gelmez kendini yahudimi zanedıyorsun 2 0
  • vatandaş: Bunlar bukadar yüzsüz hemdevletten yerler hem devletin tüm imkanlarını kullanırlar sonra banka yakarlar devlet bize bakmıyır der hayinler. 36 5 Yanıtla
  • sahit: O para icin onlar birbirini bile keser. 32 8 Yanıtla
  • haskürt: milleti ne hale düşürdünüz Allah ınızdan bulasınız sebep olanlar çoluk çocuğunuz da bu hale düşsün rabbim den diliyorum 9 31 Yanıtla
    Hülooo: Yukarıda görüldüğü gibi arkadaşlar. Hain her zaman haindir... 3 1
  • Ayse öğretmen: Hakkımı helal etmiyorum bu terörü destekleyen silvan halkına Zehir zıkkım olsun. 30 6 Yanıtla
  • demir: her türlü hainliği yaparlar utanmadan sinekler gibi üşüşürler işte kürt bu 27 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement