Silvan Kayyum Atanan Belediye Başkanı Silvan'nın 5 Mahallesine Spor Kompleksi Kuruyor - Son Dakika
Güncel

Silvan Kayyum Atanan Belediye Başkanı Silvan'nın 5 Mahallesine Spor Kompleksi Kuruyor

Silvan Kayyum Atanan Belediye Başkanı Silvan\'nın 5 Mahallesine Spor Kompleksi Kuruyor

Kayyum atanan belediye başkanı Silvan'nın 5 mahallesine spor kompleksi kuruyorDİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde belediye ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı girişimiyle ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacak.

07.12.2016 12:09

Kayyum atanan belediye başkanı Silvan'nın 5 mahallesine spor kompleksi kuruyor

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde belediye ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı girişimiyle ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacak.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Kütük, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'nın desteğiyle ilçenin her mahallesine spor kompleksi kurulacağını söyledi. İlçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacağının bilgisini veren Kütük, bu projeyle gençlere spor imkanı sağlayacağını söyledi. Spor tesislerinin içerisinde basketbol, halı saha, tenis ve voleybol sahalarının bulunacağı spor kompleksinin kurulması için Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı ile sözleşme imzaladıklarını anlatan Kütük, projenin kısa sürede ihalesinin yapılacağını belirterek, "Silvan Belediye başkanlığı olarak, Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla 1 milyon 524 bin 165 lira sponsorluk sözleşme her iki taraf olarak imzaladık. 2 tane halı saha, 3 tanede basketbol, voleybol sahaları bir arada olmak üzere 5 mahallemize spor tesisleri kazandıracağız. Halı sahalarda özellikle gece aydınlatmasının yapılmasını da düşündük. Aynı zamanda halı saha ücretsiz hizmet verecek. Bu şekilde halkımızın, vatandaşımızın, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bu hafta içerisinde ihalesine çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan Kayyum Atanan Belediye Başkanı Silvan'nın 5 Mahallesine Spor Kompleksi Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement