Silvan MYO'dan Kalp Hastanesinde Çocuk Oyun Odası - Son Dakika
Yerel

Silvan MYO'dan Kalp Hastanesinde Çocuk Oyun Odası

Silvan MYO\'dan Kalp Hastanesinde Çocuk Oyun Odası

Silvan M.Y. O birinci sınıf öğrencileri Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde çocuk oyun odası oluşturdu.

04.05.2016 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Silvan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, 'Çocuk Ve Çevre' dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Hatice Karakoyun koordinatörlüğünde, Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Çocuk Bölümünde çocuk oyun odası oluşturdular.

Öğretim Görevlisi Hatice Karakoyun, dersler kapsamında bu güne bir çok alanda sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını dile getirdi. "Hastanelerde bir oyun odası oluşturma projesi fikrini öğrencilerimiz ile değerlendirdikten sonra, böyle bir projenin hayata geçirmenin çok anlamlı olacağını düşündük. Bu vesile ile hastane yönetimi ile yapılan görüşmeler sonucunda projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık" diyen Karakoyun, oyun odasını 9 haftalık bir süreçte tamamladıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını dile getirdi.

Karakoyun; tedavi gören çocukların psikolojik ve duygusal yönden moral ve motivasyonlarının yüksek olmasının, tedavi süreçlerinde olumlu etki yaratacağını dile getirerek, projenin amacına ulaşmasında farklı kesimlerden birçok destekler aldıklarını, özellikle hastane yönetiminin projenin her aşamasında kendilerini desteklediklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Silvan MYO'dan Kalp Hastanesinde Çocuk Oyun Odası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement