Simav'da Bayanlar Muhtar Seçilemedi - Son Dakika
Yerel

Simav'da Bayanlar Muhtar Seçilemedi

Simav\'da Bayanlar Muhtar Seçilemedi

Kütahya’nın Simav ilçesinde lçe merkezinin yanı sıra belde ve köylerinden 30 Marttaki yerel seçimlere muhtar adayı olarak katılan kadınlar hayal kırıklığına uğradı, hiç birisi seçilemedi.

05.04.2014 16:05

Kütahya'nın Simav ilçesinde lçe merkezinin yanı sıra belde ve köylerinden 30 Marttaki yerel seçimlere muhtar adayı olarak katılan kadınlar hayal kırıklığına uğradı, hiç birisi seçilemedi.

Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, ilçe merkezinin yanı sıra belde ve köylerindeki toplam 109 muhtarlığa 4'ü kadın 650 dolayında adayın talip olduğunu ve seçime katıldığını bildirdi.

4 kadın adaydan hiç birisinin seçimi kazanamamasının şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden Adıgüzel, "Geçen dönem Kalkan beldemizden Ayşe Karahan isimli bayan meslektaşımız muhtar olarak seçildiği Yeni Mahallede vatandaşlara çok güzel hizmetler sunmuştu. 30 Martta yapılan yerel seçimde geçen yılın başarılı muhtarı Ayşe Karahan ve üç bayan arkadaşımız daha muhtar olmak için erkeklerle yarışa girdi. Anvcak hiç biri seçilemedi. Simav bu dönem kadın muhtarsız kaldı. Bayan arkadaşlarımızın neden seçilemedikleri merak konusu oldu. Hayretler içerisindeyiz. Aramızda birkaç arkadaşımızın bayan olmasını çok istiyorduk..Üzgünüz" dedi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Bayanlar Muhtar Seçilemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement