Simon Kjaer'in Fener'e Transfer Olması Eşi Elina Gollert'e Bağlı - Son Dakika
Spor

Simon Kjaer'in Fener'e Transfer Olması Eşi Elina Gollert'e Bağlı

Simon Kjaer\'in Fener\'e Transfer Olması Eşi Elina Gollert\'e Bağlı

Fenerbahçe'nin transfer etmek için İstanbul'a getirttiği Kjaer'in sarı-lacivertli takıma imza atması eşi Elina Gollert'e bağlı. Çünkü Gollert, silahlı saldırıdan dolayı tedirgin.

16.06.2015 10:09  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarkalı oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılsa da, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı yüzünden endişe duyan ailesi imzalar atılmadan İstanbul'u görmek istemişti. Önce boğaz turuna çıkan, ardından oturacakları evleri dolaşan Elina Gollert'in kaygıları büyük ölçüde giderildi.

KJAER VE AİLESİ İSTANBUL'U GEZDİ

Milliyet'in haberine göre; Fernandao ile her konuda anlaşan ve Pereira'yı teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe için önceki gün İstanbul'a gelen Kjaer ve ailesi şehir turu yaptı. Danimarkalı futbolcu ve kulübü Lille ile her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli yönetim, Kjaer'in eşi Elina Gollert ile ilgili sıkıntıyı aşamamıştı. Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıdan dolayı tedirgin olan yıldız oyuncunun eşi ve ailesi bu yüzden imzalar atılmadan önce İstanbul'u ve yaşayacakları yerleri görmek istemişti. Bu çerçevede Kjaer ailesi dün gün boyu İstanbul'u gezdi.

OTURACAKLARI EVE BAKIP TESİSLERİ GEZDİLER

Önce bir tekne ile boğaz turu yapıldı. Sabah saatlerindeki bu gezintinin ardından anlaşma halinde oturulacak evlere bakıldı. Fenerbahçe'nin sahibi olduğu Kurtköy'deki Milennium Park'taki evler de incelendi. Danimarkalı yıldız ardından birçok yabancı oyuncunun oturduğu Acarkent Sitesi'ne gitti. Şehir turu ve ziyaretlerinin ardından Kjaer, Samandıra Tesisleri'ne geçti.

SON KARAR BUGÜN VERİLECEK

Son olarakta kulüp binasında bir görüşme gerçekleşti. Bu ziyaretlerin tamamında Danimarkalı futbolcuya eşi Elina da eşlik etti. Sportif Direktör Terraneo ile biraraya gelen Kjaer çeşitli bilgiler almaya çalıştı. Yapılan şehir turu ve gördüklerinin ardından Kjaer ailesi ve Elina Gollert'in kaygıları büyük ölçüde giderildi. Kjaer ve ailesi bugün de Başkan Aziz Yıldırım ile biraraya gelecek ve bu görüşmenin ardından nihayi karar verilecek.

Son Dakika Spor Simon Kjaer'in Fener'e Transfer Olması Eşi Elina Gollert'e Bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oyuna gelmeyin: bu futbolcuları bulanları tebrik etmek lazım kim izler adı şanı duyulmamış futbolcuları bomba transfer diye yutturuyorlar danimarka futbolunun kendine hayrı yok futbolcusunun ne hayrı olsun boş beleş transferler bunlar 9 1 Yanıtla
  • ..........: çıtır cerez :)))) 1 1 Yanıtla
  • NeMutluTürkümDiyene.: Allahım akıl ver bu millete önüne gelen yabanci türkiyede ünlü oluyor parayi kaptımı peşini bırakmıyor bu şahısın ismini cismini bilmem büyük dünya takımları transfer isteyince eşinemi danışacakmış çok merak ettim maksadi piyasayi kızıştırmak bunların biz artık eski türkiye değiliz arkadaşlar çok tolerans vermiyelim böyle şahıslara herşeyin farkında olalım lütvenn 0 0 Yanıtla

Advertisement