Sinan Akçıl'la Yaptığı Kaçamak Müjde Uzman'ı İşinden Etti - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl'la Yaptığı Kaçamak Müjde Uzman'ı İşinden Etti

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oynayan Müjde Uzman, Sinan Akçıl'la yaşadığı kaçamakla çok ön plana çıkınca dizinin yapımcısı oyuncuyu işten çıkardı.

04.07.2016 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde öteki kadın Nazlı rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın Sinan Akçıl'la yaptığı aşk kaçamağı başına iş açtı.

TEK BAŞINA DÖNMÜŞTÜ

Müjde Uzman, geçen günlerde dizi çekimlerinin bitmesini fırsat bilip tekne kiralayan Sinan Akçıl'la Göcek'te baş başa tatil yapmış ve romantik anlar yaşamıştı. Sinan Akçıl'la beraber görüntü vermemek için çok dikkatli davranan Müjde Uzman, İstanbul'a tek başına dönmüştü.

"ŞİMDİLİK AŞK YOK"

Ancak buna rağmen ikilinin sosyal medyada aynı tekneden ve aynı arabadan fotoğraf çektirerek verdiği aşk sinyalleri ise dikkat çekmişti. Aşk kaçamakları ortaya çıkan Sinan Akçıl ile Müjde Uzman'ın özel hayatlarıyla ilgili sorular karşısında ise "Şimdilik aşk yok" demeleri ise kafaları karıştırmıştı.

YAPIMCIYI RAHATSIZ ETTİ

Müjde Uzman'ın özel hayatıyla çok fazla ön plana çıkması "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yapımcısını rahatsız etti. Ünlü oyuncunun bileti kesildi. Müjde Uzman, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer alamayacak.

MERYEM UZERLİ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

İddiaya göre dizide Deniz Çakır'ın yeni rakibi rolü için sürpriz isimlerle görüşülüyor. Bu oyuncuların başında da Meryem Uzerli geliyor. Uzerli'nin başrolünü Murat Yıldırım'la paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisi sadece 15 bölüm sürmüştü.(Uçankuş)

Sinan Akçıl\'la Yaptığı Kaçamak Müjde Uzman\'ı İşinden Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl'la Yaptığı Kaçamak Müjde Uzman'ı İşinden Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • father: Yapımcı Kendi Göz Koydu Herhalde O Yuzden Uzaklastirmistir 43 2 Yanıtla
  • ılknur ergen: dizinizin izleyicisi olarak lütfen meryem uzerliyi diziye almayın reytingini düşecektir şahsen bende izlemem böyle güzel bir diziyi 12 13 Yanıtla
  • ADALET KİRLİ ATLET: müjde uzmanıda oyunculuğunuda beğenmem ama doğruları söylemektende çekinmem...bu olay için şunu demek geliyor içten...niye oktay kaynarca ile Deniz Çakır aynı diziden iki oyuncu olarak sevgili olduklarında ve her yerde boy boy yakalandığında bu yapımcı neredeydi sıkıyorsa aynı şeyi onlar içinde yapsaydı ya...ADALET nedense her yerde HEP GÜÇSÜZLERE İŞLİYOR::: 17 1 Yanıtla
  • RTE: Meryem de iyice yedek oyuncu oldu 11 2 Yanıtla
  • mahmut: Sinan akcilde iyi findik kirici 10 2 Yanıtla
  • ALOSSE: ÇOMAĞI YEMİŞ FİRMADAN 4 0 Yanıtla

Advertisement