Sincik Gönüllüleri'nden İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Sincik Gönüllüleri'nden İftar Programı

Sincik Gönüllüleri\'nden İftar Programı

Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi tarafından hazırlanan iftar programında çok sayıda kişi bir araya geldi.

17.06.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi tarafından hazırlanan iftar programında çok sayıda kişi bir araya geldi.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan iftar sofrasında konuklara birbirinden güzel yöresel yemekler ikram edildi.

İftar öncesi bir konuşma yapan Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi Başkanı Ziya Azgın, "Sincik Gönüllüleri Derneği 2005 yılında yaşları 20 ile 25 arası olan bir grup Sincikli genç tarafından İstanbul'da kurulan bir sivil toplum örgütüdür. Derneğimiz kurulduğu günden itibaren her türlü sosyal sorumluluğu kendine vazife edinmiş, bu kapsamda yaptığı çalışmaları elinden geldiğinin en iyi şekli ile üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bunun yanı sıra özellikle gençlerimize yönelik çok ciddi çalışmalar yapmış, toplumun ahlak yapısına uygun nitelikli gençler yetiştirmek için çok üstün bir gayret sarf etmiştir. Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi 2013 yılında Hüseyin Meriç önderliğindeki bir grup Sincik Sevdalısı genç tarafından İstanbul'daki merkezimizin de desteğiyle kurulmuştur. Ardından gençlerimiz için çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu ön görerek birde Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü kurulmuştur. Bu sayede gençlerimiz enerji sarf edecekleri bir alan bulabildiklerinden dolayı zararlı alışkanlıklardan ve kötü yerlerden uzak durmuşlardır. Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına şunu rahatlıkla söyleye bilirim ki, arkadaşlarımın tamamı hiçbir amaç ve hedef gözetmeksizin sadece ve sadece Sincik'te yapılabilecek sosyal etkinliklere katkıda buluna bilmek adına bu oluşumun içerisinde yer almışlardır. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katıldığınız için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise yaptığı konuşmada, "Böylesi güzel bir organizasyonla siyasetten bürokrasiye farklı kesimlerden birçok insanı aynı masa etrafında toplayarak, Ramazan'ın maneviyatına uygun birlik beraberlik içerisinde yapmış olduğunuz bu iftar programından dolayı dernek Başkanının şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

İftar programına Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, Sincik İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, İl Genel Meclis Üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, Kurum Müdürleri, dernek yönetimi, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Gönüllüleri'nden İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement