Sincik İlçesinde 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sincik İlçesinde 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Sincik İlçesinde 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

16.05.2016 17:22

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

Gençlik yürüyüşüne Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer, İlçe Emniyet Amiri Fatih Döngeroğlu, kamu kurum amirleri, sporcular, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. İlçe Devlet Hastanesi önünde başlayan yürüyüş, ilçe merkezindeki Atatürk Büstü önünde son buldu. Sincik Kaymakamı Zafer Sağ yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında daire amirlerimiz ve öğrencilerimizle beraber bir yürüyüş gerçekleştirdik. İlçe Devlet Hastanemizin önünden başlayarak, ilçe merkezimizde bulunan Atatürk büstümüze kadar yürüdük. Daire amirleri ve gençlerimizle birlikte 19 Mayıs haftası etkinlikleri kapsamında bir farkındalık oluşması bakımında böyle bir organizasyon yaptık. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlerimiz devam edecektir, yarında Bisiklet toru yapılacaktır. Gençlik haftası yürüyüş etkinliğine katılan daire amirlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik İlçesinde 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement