Sincik'te Kıyafet Yardımları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sincik'te Kıyafet Yardımları Devam Ediyor

Sincik\'te Kıyafet Yardımları Devam Ediyor

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi aracılığı ile Sincikli işadamları tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımları yapılmaya devam ediliyor.

16.03.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi aracılığı ile Sincikli işadamları tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımları yapılmaya devam ediliyor.

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi Başkanı Hüseyin Meriç, hayırsever işadamları tarafından dernek aracılığı ile ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımları yapıldığını belirti.

Meriç, "Ülkemizin farklı şehirlerinde Tekstil sektöründe faaliyet gösteren değerli işadamlarımız sağ olsunlar Derneğimiz aracılığı ile bu yıl daha önce hiç olmadığı kadar kıyafet yardımı yaptılar. Derneğimizin planlı çalışmalarıyla Sincikte yardıma muhtaç binlerce kişiye ulaşan yardımlar ile sosyal ve sıcak bir ortamın oluşması sağlandı. Yapılan yardımlardan sonuncusu Meşe Tekstil Sahibi Mehmet Karaaslan tarafından gönderilen 3 bin parça bayan gömlekleri derneğimiz tarafından dağıtılmaya başlandı. Özellikle okul çağında olup da ekonomik durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarına dağıtımı yapılan gömleklerin bir kısmının Suriye kampına da göndereceğiz. Dernek üyelerimiz tarafından dağıtımı yapılan her bir parça kıyafet poşetlenerek minik yüreklere ulaştırılmaktadır. Sincik'te yardımların ulaştığı evlerde oluşan mutlulukta emeği geçen bütün hayırsever iş adamlarımıza teşekkürü bir borç bilirim" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te Kıyafet Yardımları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement