Sındırgı'da Mahalle Ligi Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'da Mahalle Ligi Coşkusu Yaşandı

Mahalle Ligi Futbol turnuvası Sındırgı'da Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş'in başlama vuruşuyla başladı.

11.11.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla 'İmkan Bizden Oynamak Sizden' sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği, 20 ilçeden bin 130 mahalle ve 10 bin üzerinde sporcunun mücadele edeceği 'Mahalle Ligi Futbol Turnuvası' Sındırgı'da yapılan tören ile başladı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş başlama vuruşundan önce futbolculara forma dağıttı.

Oh Be halı Sahada gerçekleşen turnuvanın açılış mücadelesi önceki gün akşam saat 18.00'da Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş'in vuruşuyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bu turnuvanın hayırlara vesile olmasını diledi. Turnuvayı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Başkan Yavaş, turnuvaya Sındırgı'da 60 takımın katıldığını belirtti. Turnuvaya katılanlara Başarılar dileyen Başkan Yavaş, Fair play içerisinde birbirlerine küfür etmeden maçları tamamlamalarını istedi. Başkan Yavaş, turnuvada emeği geçenleri de kutladı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan sonra söz alan İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise, turnuvayı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi ve düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a teşekkür etti. Bu organizasyonun çok büyük bir organizasyon olduğuna dikkat çekti. Konuşmaların ardından futbolculara formaları dağıtıldı. Konuşmaların ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çekilen protokol üyeleri turnuvayı yönetecek olan hakemlere de başarılar dilediler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle ligi futbol turnuvası Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Rahmi Yörük' ün başlangıç vuruşu ile başlayan Rızaiye Gençlik ve Pürsünler Mahalle takımları arasındaki karşılaşma 8-2 lik skor ile Rızaiye'ye galibiyet getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı'da Mahalle Ligi Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement