Sındırgı'da Yüzme Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'da Yüzme Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi

Sındırgı\'da Yüzme Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la her alanda değişim hissediliyor.

24.08.2015 16:18  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı'da belediye bünyesinde ilk defa yüzme kursu açıldı. Kursiyerler yaz tatilinde Eman Termal'in muhteşem doğasında hem yüzmeyi öğrendiler, hemde neşeli bir şekilde tatillerini geçirdiler.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 'Değerler Eğitimi' kapsamında açılan Yüzme Kursu'nu tamamlayanlara sertifikaları Belediye Başkanvekili Belediye Meclis Üyesi Hasan Daşkafa verdi. Sertifika törenine Belediye Başkanvekili Hasan Daşkafa, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve öğrenci velileri katıldı.

Çocuklar ve yetişkinler (16 yaş altı - 16 yaş üzeri) şeklinde iki kategori halinde verilen kursa 50 kursiyer katıldı. Kurslar sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde 2 seans olarak düzenlendi, eğitmen Gözde Doğruer tarafından ücretsiz olarak sunulan kursta kursiyerlere temel yüzme teknikleri ve ileri eğitim metotları ile yüzme dersleri verilmiş oldu.
Sertifika töreninde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak; "İki aydır devam eden değerler eğitimi kapsamında Kuran-ı Kerim, temel dini bilgiler adı altında yapılan faaliyetler son buldu, belgeleri verdik. Bugün de öğrencilerimizin de olduğu yüzme kursu ve badminton kursunun finaline geldik güzel bir yaz tatili geçirdik. Sayın belediye başkanımız öğrencilere verdiği önem burada anlaşıldı. Geçen sene 180 öğrenciye hitap etmiştik. Açtığımız kurslarla illerde ne varsa ilçemizde de o olsun çocuklarımız faydalansın istedik. Çoğu ilçelerde olmayan yüzme faaliyetleri badminton dır , yüzmedir, güreştir bu faaliyetleri ilçemizde sayın başkanımızın bizlere verdiği talimat neticesinde gerçekleştirdik. Ve biz mutluyuz şuan 350 öğrenci futbol, yüzme, güreş, badminton, ebru sanatından yararlanarak güzel bir yaz tatilini, sizlerin de desteği ile öğrencilerimiz geçekleştirmiş bulunmakta bugün de artık finale geldik. Çocuklarımız yüzmeyi öğrendi bu konuda İzmir den bulduğumuz Gözde hocamıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak'ın konuşmasından sonra kursyerlere yüzme öğreten Gözde Doğruer ise; "Çok mutluyum iyi ki sizlere yüzme öğrettim. Badminton öğrettim. Gerçekten çok mutluyum iyi ki varsınız hepiniz o kadar güzel yetişmişsiniz ki hepinizle gurur duyuyorum. Sizlere yüzmeyi öğretmek bana çok zevk verdi. Çünkü hepiniz o kadar akıllı çocuklarısınız ki hepinizle gurur duydum. Sizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın" dedi. Yüzme hocası Doğruer'in konuşmasından sonra kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkanvekili Daşkafa ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı'da Yüzme Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement