Sinem Kobal’dan Genç Kızlara Küçük Sırlar - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal’dan Genç Kızlara Küçük Sırlar

Sinem Kobal’dan Genç Kızlara Küçük Sırlar

"Küçük Sırlar"ın güzel oyuncusu Sinem Kobal, dizideki kıyafetlerini merakla takip eden hayranı genç kızlara küçük sırlar veriyor.

22.04.2011 12:24  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizi de giydiği kıyafetlerle büyük ilgi gören oyuncu, izleyenlere masum ve duruluğun nasıl bir kıyafette buluşacağını her bölüm gösteriyor.

Sinem Kobal, "Özellikle genç kızlar her bölüm sonrası kırmızı kıyafetini çok beğendik. Özellikle lacivert elbiseni nereden bulabilirim?" gibi sorularla yolumu kesiyor. Benim küçük sırrım "Küçük Sırlar by adL". Türkiye'de ilk kez bir dizinin marka haline dönüşmesi ile artık herkes tv de gördüğü kıyafetleri üstünde de görebilecek. Dizide ve günlük yaşamımda da giydiğim kıyafetleri, günlük yaşamımda genç kızların üzerinde gördüğümde mutlu oluyorum. Su karakterini ve onun giydiği kıyafetleri seviyorlar" dedi. Küçük Sırlar by adL koleksiyonunun genç kızlar tarafından en çok ilgi gören parçası Sinem Kobal'ın 38. Bölüm giydiği lacivert elbise oldu.

Bu yılın en fenomen gençlik dizisi "Küçük Sırlar"ın stil danışmanı Banu Savcı ile Tuba Mutlay, Moda sektörünün başarılı markası Adil Işık Tasarım Direktörü Zehra Işık'ın oluşturduğu "Küçük Sırlar by adL" koleksiyonu özellikle dizinin izleyicileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar, Kadir Doğulu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı "Küçük Sırlar"ın karakterlerinin ne giydiği izleyici tarafından her bölüm en merak edilen şeylerden biri haline gelirken, dizinin yayınlandığı günün ertesi satış grafiğinin yüksek olması da dikkatleri çekti…

Küçük Sırlar dizisinin 20 parça ile başlayan ve her yeni bölüm sonrasında eklenen 5 parça ile giderek büyüyen koleksiyonunda dizinin sevilen karakteri Su(Sinem Kobal)ın masumluğu ve duruluğu yansıtan her bölüm birbirinden farklı kıyafetler giyen oyuncunun en çok kıyafeti Lacivert önü kırmızı şeritli elbisesi büyük ilgi görüyor.

"Küçük Sırlar"ın stil danışmanı Banu Savcı ve Tuba Mutlay (TB) ile Adil Işık Tasarım Direktörü Zehra Işık, "Bu kadar kısa zaman içinde satış grafiğinin yüksek olması doğru bir çalışma yaptığımızı gösteriyor. Küçük Sırlar by adL" reyonlarımıza ilginin büyük olması da ayrıca memnunluk verici" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Sinem Kobal’dan Genç Kızlara Küçük Sırlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement